Kadın Polise Ahlaksız Teklifte Bulunan İngiliz Turist Gözaltına Alındı

TAKİP ET

Antalya'da kendisini maske takması konusunda uyaran polislerden kadın olan polisi işaret ederek "Bana göndersene" diyen İngiliz turist, gözaltına alındı.

Sabah saatlerinde Kaleiçi girişi Saat Kulesi önünde yaşanan olayda, Litvanya asıllı olduğu belirtilen İngiliz turist Dmitrijs Solovjovs, maske takmadığı için yaya devriye polisleri tarafından uyarıldı.

Polisin, maske takması yönündeki isteğini reddeden Solovjovs, erkek polis yanındaki kadın polisi işaret ederek "Beğendim, bana göndersene" dedi. Bunun üzerinde biber gazını çıkaran polis ekipleri, turistten pasaportunu istedi. Pasaportunu göstermeyi de reddeden Solovjovs, cep telefonunu çıkararak sosyal medya hesabından canlı yayın yapmaya başladı.

Yaklaşık 500 metre bir mesafe yürüyerek yaşananları görüntüleyen turisti, polisler de cep telefonları ile kaydetmeye başladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen asayiş ekiplerine bacağındaki izi gösteren Solovjovs, polislerin kendisine köpekle saldırdığını öne sürdü.

Önce polis aracına binmekte de ısrar eden turist, daha sonra kendisine uzatılan maskeyi takmayı da reddetti. Ekip aracına alınan Solovjovs, karakola götürüldü.,

Solovjovs hakkında polise mukavemet, hakaret ve maske takmamaktan işlem yapılacağı bildirilirken, yaya devriye polisleri, turistten ahlaksız tekliften dolayı ayrıca şikayetçi olacaklarını belirtti.

polis turist dmitrijs solovjovs ahlaksız teklif kadın polise maske takmayı reddetti istek geri çevirdi gözaltı antalya kaleiçi litvanya asıllı ingiliz turist polise mukavemet