Kadın Polise Yaptığı Ahlaksız Teklifle Gündeme Gelen Şımarık Turist, Maske Takmamak İçin Olay Çıkardı

TAKİP ET

Maske takmadığı için kendisini uyaran polislerden kadın olanı gösterip ''Beğendim bana göndersene'' diyen Letonya asıllı İngiliz turist, yine maske takmamak için direndi.

Antalya'da maske takmadan gezen ve maskesiz şekilde Kaleiçi'ne girmeye çalışan Letonya asıllı İngiliz turist Solovjovs polisler tarafından uyarılmış, uyarıları dikkate almayan turist kadın polisi göstererek ''Beğendim bana göndersene'' demişti.

Kadın polise söylediği sözler sebebiyle  polis merkezine götürülüp, ‘polise mukavemet’, ‘hakaret’, ‘cinsel taciz’ ve ‘maske takmamak suçlamasıyla hakkında işlem yapılan Solovjovs, geceyi gözaltında geçirip dün sabah adliyeye sevk edildi. 

Sözlerinin yanlış tercüme edildiğini öne süren Solovjovs, nöbetçi sulh ceza hakimliğince serbest bırakıldı. 

Akıllanmayan Turist Yine Maskesiz 

Daha önce maske takması konusunda uyarılan Solovjovs, dün akşam saatlerinde Konyaaltı Caddesi Atatürk Parkı girişinde maskesiz görüldü. Spor yaptığı için maske takamayacağını söyleyen turist, kimlik ve pasaport ibrazında da bulunmayarak bağırıp hakaretler etmeye başladı. Bunun üzerine polis ekipleri bölgeye takviye ekip istedi. Solovjovs, gelen ekiplere de zorluk çıkartınca kelepçelenip gözaltına alındı.

“Ben sana yardımcı olmak için buradayım. Neden zorluk çıkarıyorsun? Şimdi sana maske vereceğiz ve onu tak. Neden takmamak için direniyorsun?” diyen polise,  spor yaptığını ve o yüzden takmadığını söyleyen Solovjovs,  sağlık raporu alındıktan sonra Bahçelievler Polis Merkezi’ne götürüldü. Uygulama görevindeki biri kadın 2 polis memurunun şikayetçi olduğu turiste, idari ve adli işlem uygulanacağı öğrenildi. 

antalya kadın polis ahlaksız teklif maske ingiliz turist solojovs