Kadın Sürücü Camını Tekmeleyen Saldırganı Kaputun Üzerinde Karakola Götürdü

TAKİP ET

Bursa'da kadın sürücü aracına zarar veren saldırganı kaputun üzerine alarak hareket etti ve 2 kilometre uzaklıktaki emniyet müdürlüğüne götürdü.

Yasemin Erdem, 11 Temmuz'da otomobiliyle kırsal Üreğil Mahallesi'nden ilçe merkezine giderken aniden önüne fırlayan köpeğe çarpmamak için yavaşladı ve yoluna devam etti. Bu sırada köpeğe, karşı yönden gelen Osman T. (20) idaresindeki otomobil çarptı. Osman T., Mustafa T. ve Mahmut T, olaydan sorumlu tuttukları Erdem'in aracını takip etmeye başladı.

Orhangazi- İznik kara yolu otoban köprüsü altında Erdem'in otomobilinin önünü kesen 3 kişi, camları tekmeleyip araca zarar verdi. Bunun üzerine otomobilini hareket ettiren Yasemin Erdem, kaputun üstüne çıkan Osman T'yi 2 kilometre uzaklıkta yer alan İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne kadar götürdü.

Aracın seyri, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGSY) kameralarınca görüntülendi. Polislerin müdahalesinin ardından sürücünün şikayeti üzerine gözaltına alınan 3 zanlı, ifadeleri alındıktan sonra ise serbest bırakıldı.

kaputun üstünde karakola götürdü bursa orhangazi camını tekmeleyen magandayı kaputun üstünde polise götürdü kadın sürücüden film gibi hareket kadın sürücü saldırganlara ders verdi polis serbest bıraktı