Kadına Şiddet: Tayt Giydiği Bahanesiyle Eşini Öldüresiye Dövdü

TAKİP ET

İstanbul Sultangazi'de bir erkek tayt giydiği için eşini öldüresiye dövdü. Gözaltına alınan koca serbest bırakıldı.

Geçen pazar günü Sultangazi'de meydana gelen olayda Zafer Bozkurt adlı erkek "tayt giydiği" bahanesiyle eşi Esra Bozkurt'a saldırdı.

Gürültüleri duyan komşuların ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri kanlar içerisindeki Esr Bozkurt'u hastaneye kaldırdı. 

Zafer Bozkurt ise gözaltına alındı. Hastanede 3 gün tedavi gören Esra Bozkurt, dün taburcu edildi.


Adli Kontrolle Serbest Bırakıldı


Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Zafer Bozkurt ise çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


"Şikayetçi Olurum Diye Hastaneye Götürmedi"


Uğradığı korkunç olayı anlatan Esra Bozkurt, "Doğum yaptıktan sonra eşim kıskançlık krizlerine girmeye başladı. Giyim tarzıma karışıyordu. Tayt giydiğim için tartışmalar çıkarıyordu. 'Benim yanımda giyin, ama dışarda giyinme' diyordu. En son şiddete uğradığımda işten geldi, bir şeyler anlatmaya başladı. Sonra markete gitti geldi, birden bana saldırdı. Hiçbir şey hatırlamıyorum. Gözümü açtığımda hastanedeydim" ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 2 aydır şiddete maruz kaldığını belirten Bozkurt, "Aslında ilk şiddeti doğum yaptıktan hemen sonra gördüm, burnumu kanattı. Dövdükten sonra, 'Sinirden vurdum' diyordu. İlk dövdüğü gece beni hastaneye götürmedi, şikayet ederim diye korkuyordu. Sabah nefes almakta zorlandığımı görünce, hastaneye götürdü. Darp raporu istedim, 'Bir şeyiniz yok' dediler, vermediler" dedi. 


Evliliği boyunca tehdit edildiğini ifade eden Bozkurt, "Anneni ve babanı öldüreceğim' diyordu. Kadınları böyle kötü adamlardan korusunlar. Ölüm derecesine getirdi. Şimdi 'İyi ki ölmemişim' diyorum. Maddi ve manevi destek istiyorum" dedi.

esra bozkurt zafer bozkurt kadına şiddet tayt giydi diye karısına saldırdı Kadına şiddet