Kadını Zorla Ara Sokağa Götürüp Öldürdü

TAKİP ET

Alpaslan Çay, Kader Gökçe'yi zorla ara sokağa götürdü ve öldürdü.

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bulunan Turgut Özal Mahallesi, 116 Sokak'ta saat 19.30 sıralarında meydana gelen olayda Alpaslan Çay, Haramidere Sanayi Metrobüs Durağı'ndan inen Kader Gökçe'yi yakalayarak sürüklemeye başladı.

Kadını zorla ara sokağa götüren Alpaslan Çay burada Kader Gökçe'yi boynundan silahla vurdu. Ardından aynı silahla Alpaslan Çay intihara kalkıştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kader Gökçe hayatını kaybederken Alpaslan Çay'ın yoğun bakım altına alındığı bildirildi.

Cinayete tanık olan Muhammet İçseloğlu, "Arabanın anahtarını almaya inmiştim. Burada tartışıyorlardı. Daha sonra erkek, ilk kadına ateş etti, sonra da kendini vurdu. Adamdan duman çıktığını gördüm" diye konuştu.

Güvenlik kameralarının kaydettiği o anların görüntülerinde Kader Gökçe'nin metrobüs durağının üst geçidinden geçerken Alpaslan Çay'ın beklediği, kadını yakalayan ve zorla ara sokağa ittiği ve çevredeki vatandaşların silah seslerini duyarak kaçıştığı görülüyor.



Son alınan bilgilere göre Kader Gökçe'nin katili Alpaslan Çay öldü. 

Kader Gökçe Savcılıktan Koruma Talep Etmiş

23 yaşındaki Kader Gökçe'nin Alpaslan Çay tarafından bir süredir rahatsız edildiği, savcılığa başvurarak koruma talep ettiği ortaya çıktı.

Kader Gökçe'nin kuzeyi Tolunay Uğurlu, "Bu ülkede ben erkeğim demekten utanır hale geldim. Yapacak söyleyecek bir şey yok. Kişiyi tanımıyorum. Kuzenimi rahatsız ettiğini, mahkemeye savcılığa verdiğini, koruma istediğini biliyorum. O da olmayınca... Önceden ilişkileri olmuştu. Anlaşamayınca ısrar etti... Son çareyi de böyle bir şeyle buldu..." açıklamasını yaptı.
 

kadını ara sokağa zorla götürüo götürüp intihar etti