Kadınları Falakaya Yatıran Kargocunun Konuşmaları Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Kayseri'de yoksul kadınları para karşılığı falakaya yatıran kargocunun kadınlarla olan konuşmalarına ulaşıldı.

Maddi durumu iyi olmayan kadınları 'güzel' ve 'çirkin' olarak sınıflandırarak falakaya yatıran ve dış görünüşüne göre para veren kargocu Erkan T.'nin kadınlarla olan mesajlaşmalarına ulaşıldı.

Erkan T.'yi ihbar ederek olayı açığa çıkaran N.K. ismli kadın, kargocu ile arasında geçen konuşmaları paylaşarak olaya ilişkin açıklama yaptı. Erkan T.'nin kendisine ısrarla falaka kurallarını anlattığını belirten N.K., "Erkan T.'nin annesi ve babası benim evimde kiracı olarak otuyorlardı. Babası bana arazisi olduğunu ve evle takas etmek istediğini söyledi. Ben kabul ettim ve Zonguldak'a döndüm. Ben toplamda 70 bin lira para verdim. Orada oğlu Erkan T. üzerinden bu işleri görüşüyorduk. Hayatım boyunca bir defa gördüm kendisini. Sonra telefondan görüşüyorduk. Ardından bana böyle bir iş yaptığını anlatarak teklif etti. Ben de böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyledim. Ne kadar kabul etmesem de mesaj atarak ikna etmeye çalıştı. Falakanın kurallarından bahsediyordu" dedi.

''Yapmaya Devam Edecek''

Şikayetine rağmen Erkan T.'nin serbest bırakılmasına tepki gösteren N.K., "Ben ileride bir şey olursa, bana karşı bir iftira atarsa diye onu konuşturdum mesajlarda. Sonra şikayetçi oldum. Ben size yardımcı olacağım ama bunun bir karşılığı olacak diyordu. Ben hasta olan annesini ameliyat ettireyim ama böyle bir şey benden istememesini istedim. Ben o sırada eşimden ayrılmış ve iki çocuğum vardı. Yeniden evlendikten sonra eşim telefondaki mesajları gördü ve durumu anlattım. Beraber şikayetçi olduk, ancak savcılık reddetti. Serbest kaldı şimdi. Biz mücadelemize devam edeceğiz. Bu kişi bu işe yine devam edecek. Biz de bu işin peşini bırakmayacağız" şeklinde konuştu.

N.K. ile Erkan T. arasında geçen konuşmalar şu şekilde:

 

kayseri falaka kargocu erkan konuşmaları görüntüler bana ait değil karım