Kaftancıoğlu'ndan Gözaltına Alınan Kardeşi Hakkında Açıklama

TAKİP ET

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 'güveni kötüye kullanmak' suçundan gözaltına alınan kardeşi hakkında açıklama yaptı.

Ordu'da bir hastanede yönetici olan kardeşi C.Ş.'nin gözaltına alınması üzerine açıklama yapan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Twitter hesabından konuya ilişkin paylaşım yaptı. 

Kaftancıoğlu açıklamasında söz konusu şahsın biyolojik kardeşi olduğunu ancak ilişkilerini yıllar önce kestiklerini belirtti. C.Ş. ile irtibatı olmadığını belirten Kaftancıoğlu, basında yer alan haberlerin abisi Can Şahin ile karıştırılmamasını rica ettiğini belirterek,  "Kendisinin biyolojik olarak kardeşim olduğu doğrudur ancak annesinin, babasının ve ailesinin yüzünü yere düşürdüğü andan itibaren ve iyi niyetle kendisine uzanan elleri de görmezden gelmesi üzerine kendisiyle çok çok uzun yıllardır hiçbir irtibatımız yoktur.

Basında geçen olayla ilgili ise; ailesinin güvenini kötüye kullanmış birisi için, başkalarının güvenini kötüye kullanmamıştır diyememenin üzüntüsünü yaşıyorum. Hukuk karşısında işlemiş olduğu bir suç varsa eğer mutlaka cezasını çekecektir, çekmelidir. Saygılarımla..." ifadelerini kullandı. 

canan açıklama kaftancıoğulu kardeşi gözaltına alındı güveni kötüye kullanmak