Kağıt Toplayıcı Para İstediği 3 Turisti Takip Edip Bıçakladı

TAKİP ET

İstanbul'da sığınmacıların da etkisiyle sayıları her geçen gün artan kağıt toplayıcıların sebep olduğu olaylara bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş'ta bir kağıt toplayıcı, kendisine para vermeyen 3 turisti defalarca bıçaklayıp bölgeden kaçtı.

24 Ocak akşamı İstanbul, Beşiktaş'ta bir kağıt toplayıcı Süleyman Seba Caddesi'nde yürümekte olan 3 turistten para istedi. 2'si kadın 3 kişilik turist grubundan para alamayan şahıs, turistleri takip etmeye başladı. Yaklaşık 50 metre sonra arkalarından koşarak gruba yetişen kağıt toplayıcı 3 kişiyi de bıçaklayarak yaraladı ve bölgeden koşarak uzaklaştı.

Polis, saldırganı arama çalışmalarını sürdürürken yaralanan turistler de ilk müdahalenin ardından kaldırıldıkları Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi ve Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görmeye devam ediyor.

Olayın gerçekleştiği sokakta oturan ve ambulansı çağıran vatandaş, yaşananlara dair "Akşam 08.20 gibi oldu. Evdeydim, çığlık seslerine cama çıktım. O sırada kadının yere yığıldığını gördüm. 3 kişilerdi. Rus turistlerdi. Kızın yığıldığını görünce polise ve ambulansa haber verdik. Müdahale ettiler ama kızın durumu iyi değildi. Kızı 7 kere bıçaklıyor diğerlerine de 3-4 bıçak darbesi geliyor. Apartmandakiler hemen pansuman yaptılar ama kanaması çoktu"  diye konuştu.

istanbul beşiktaş turist kağıt toplayıcı bıçaklama süleyman seba caddesi