Kahramanmaraş Kahramanını Uğurluyor!

TAKİP ET

Türkiye Cumhuriyeti'nin Fırat'ın doğusunu terörist oluşumlardan temizlemek ve sınır güvenliğini sağlamak için başlattığı Barış Pınarı Harekatın'dan maalesef acı haber geldi

Türkiye Cumhuriyeti’nin Fırat’ın doğusunu terörist oluşumlardan temizlemek ve sınır güvenliğini sağlamak için başlattığı Barış Pınarı Harekatın’dan maalesef acı haber geldi. Harekatın ikinci gününde kara harekatı kapsamında Suriye’nin kuzeyinde yer alan Resulayn bölgesinin, doğusuna yapılan operasyonda Uzman Çavuş Hacı Bebek, hain keskin nişancı ateşiyle dün yaralandı. Ardından yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef kurtarılamadı.

Hacı Bebek’i Uğurlarken...

İsmini ancak vatan toprağına tevdi ederken öğrendiğimiz kahramanlardan Hacı Bebek, 19 yıldır Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görev yapmaktaydı. Evli ve iki çocuk babası olan şehit, Tunceli’de görev yaptığı sırada Barış Pınarı Harekatı başlamış ve harekatta görev almıştı.

Vatan Size Minnettardır!

Daha önce iki defa Suriye’ye ve birçok defa dünyanın başka yerlerinde, ülkemizin geleceğini korumak ya da mazluma yâren olmak için canını ortaya koyan şehitlerimize ve gazilerimize teşekkürü borç biliriz. Kahramanlarımızın canları pahasına koruduğu ülkemizi, onları unutmayarak emanetlerine sahip çıkacağız.

Cenazesi Kahramanmaraş’ta

Barış Pınarı Harekatı’nda şehit olan Uzman Çavuş Hacı Bebek’in cenazesi yarın düzenlenecek törenin ardından Göksun ilçesinde toprağa verilecek. Cenazesi öğle vaktini müteakip Maraş ilinin Göksun ilçesinde Ulu Camii’nden kalkacaktır. Tüm Türk milletinin başı sağ olsun.