Kaldırımdaki Rögar Kapağını Alan Adamın Savunması: Ben Hırsız Değilim, Lazımdı Götürdük

TAKİP ET

3 metre derinliğindeki rögarın beton kapağını el arabasıyla götüren Tamer Y., kendisini yakalayan polislere kapağı lazım olduğu için aldığını söyledi.

DHA'nın haberine göre Erzurum'un Palandöken ilçesi Müftü Solakzade Mahallesi'nde bir apartmanda kaloriferci olarak çalışan 44 yaşındaki Tamer Y., hafriyat alanındaki rögar kapağının kullanılmadığını düşünerek el arabasına yükleyip götürmek istedi.

O sırada devriye gezen polis ekibi, Tamer Y.'yi görünce rögar kapağını yerine bırakmasını istedi. "İnsanların canına kastediyorsun" diyerek kendisini uyaran polise Tamer Y.'nin yanıtı ise ilginç oldu. 

Tamer Y., "Amirim, hırsızlık yapanları tutmuyorsun, bir tane kapak ne ki? Hırsız mıyım ben, hırsız mıyım amirim? Çalma değil, lazımdı götürdük. Ben bunu satmayacağım, ben vatandaşım. Kalorifercilik yapıyorum, hırsızlık yapmıyorum. Hırsız değilim." ifadelerini kullandı.

Polis memurlarının haber vermesiyle olay  yerine gelen Erzurum Büyükşehir Belediyesi ekipleri nezaretinde rögar kapağı Tamer Y. tarafından tekrar yerine konuldu. 

 

erzurum rögar kapağı palandöken