Kanalizasyondan Çıkarılan Hırsızlık Şüphelisi: Yüzmeye Girdim; Boğuluyordum, Çıktım

TAKİP ET

Antalya'da hırsızlık ihbarı üzerine kanalizasyondan çıkarılan yaşlı adamın sözleri herkeste şaşkınlık yarattı.

Bugün öğle saatlerinde Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi Gazi Bulvarı'nda hırsızlık ihbarı sonrasında yaşlı bir adam kanalizasyondan çıkarıldı ve polis ekiplerince gözaltına alındı.

Cadde üzerinde bulunan üst geçide ait kabloların 2 kişi tarafından çalındığını ve hırsızların kanalizasyona girdiğini gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar etti. Ardından olay yerine itfaiye ve polis ekipleri intikal etti.

Ekipler, kanalizasyonun içerisinden 60 yaşındaki Dursun Akis'i dışarı çıkardı. Üstü çamurla kaplanan yaşlı adam, polis ekiplerince kelepçe takılarak gözaltına alındı.

İçeride başka bir kişinin olabileceği ihtimaline karşın itfaiye ve polis ekipleri, kanalizasyonun içerisinde arama yaptı. Aramada esnasında başka bir şahıs ya da çalındığı iddia edilen malzemeler bulunamadı. Gözaltına alınan yaşlı adam, polisler tarafından karakola götürüldü.

Yaşlı adamın, “Eksik kalmayın çekin. Kanalizasyona yüzmeye girdim. Boğuluyordum, çıktım. Mesele susuz yerde yüzmek. Suda herkes yüzer” sözleri ise herkeste şaşkınlık oluşturdu.

kanalizasyon antalya hırsızlık polis