Kandemiroğlu, Otoyollardaki Geçiş Garantisine Karşı Çıkanlara Hakaretler Yağdırdı: "Onun Bunun Evladı, Hain"

TAKİP ET

Sağlık-Sen Bayburt Şube Başkanı Kandemiroğlu, köprü ve otoyollardaki geçiş garantisine karşı çıkanlara hakaretler yağdırdı.

Hükûmete yakınlığıyla bilinen Sağlık-Sen'in Bayburt Şube Başkanı Cemil Kandemiroğlu, Twitter hesabından Boğaziçi Üniversitesi'ndeki akademisyenlere, Sağlık Bakanı Koca'ya ve otoyollardaki geçiş garantisine karşı çıkanlara hakaretler yağdırdı.

"Hainsiniz"

Sağlık-Sen Şube Başkanı olmasının yanında sağlık memuru da olan Kandemiroğlu, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki atanmış rektör Melih Bulu'ya karşı eylem yapan öğretim üyelerine yönelik "Hepiniz şerefsizsiniz. Hainsiniz. Yahudisiniz. Allah belanızı versin, inşallah" dedi.

Ekrem İmamoğlu ile ilgili bir haberi alıntılayan Kandemiroğlu, İmamoğlu'nu hainlikle suçlayarak "Ulan seninle aynı memleketli olmaktan utanıyorum nasıl bir hain adamsın" ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanı Koca'ya Eleştiri

Sağlık memuru Kandemiroğlu, en üst amiri olan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı da eleştirdi. Kandemiroğlu, Koca'ya "Sağlık Bakanı ve Teknoloji bakanı sınıfta kalmıştır. Mayısta aşıyı çıkartıyoruz demiştiniz. Şimdi yıl sonuna diyorsunuz. Yahu kardeşim siz kim, aşı yapmak kim. Bırakın boş konuşmayı memleketin parasını çarçur etmeyin bari" şeklinde konuştu.

İdam Yetkisi Verin

Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yardımcısı olmak istediğini dile getiren Kandemiroğlu, yardımcısı olması halinde yapacaklarını “Tayyip Erdoğan beni Cumhurbaşkanı Yardımcısı yapsın. Söz bir yılda Allah'ın izniyle her şey düzelecek. Ama tam yetki ile. İdam, kısas dahil. Ölümden sonra tüm sorumluluk benim. İnandık, iman ettik. En baştan her şeyi düzenleyeceğiz" şeklinde sıraladı.

"Onun Bunun Evladı, Hain"

Hakaretlerine devam eden Kandemiroğlu, geçilmeyen otoyol ve köprülere devletin yani halkın ödediği 110 milyar liraya karşı çıkan birisine yönelik ise "Lan onun bunun evladı sen devletin içindeki hain misin? Travestinin evladı" dedi.

 

cemil kandemiroğlu sağlık-sen şube başkanı bayburt şube başkanı bayburt hakaretler otoyol köprüler geçiş garantisi 110 milyar tl ödenen fahrettin koca sağlık bakanı sağlık memuru idam kısas yetki cumhurbaşkan