Kanlar İçerisinde Bulunan Kedinin Cinsel Saldırıya Uğradığı Anlaşıldı

TAKİP ET

Denizli'de bir apartmanda yaralı halde bulunan kedinin cinsel saldırıya uğradığı ortaya çıktı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşayan İklim Çırpan ile Yağmur Yılmaz'ın sahiplendiği kedi, 27 Mayıs'ta elektrik panosu dolabında yaralı halde bulundu.

Kanlar içerisinde yatan kediyi veterinere götüren Çırpan ve Yılmaz, kedinin omuriliğinde kırık ve üreme organında kanamayla birlikte genişleme olduğunu öğrendi. Burdur'a götürülen kedi, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nde ameliyat edildi. Çırpan ve Yılmaz, veterinerin 'cinsel saldırıya uğradığını' değerlendirdiği kedi için şikayette bulundu.

Şikayet üzerine harekete geçen polis ekipleri kedinin bulunduğu yerde sperm kalıntılarına rastladı. 

Kedinin Yavrusunu da Öldürdüler 

Yaralı kedinin 1 ay önce doğum yaptığını ancak yavru kedinin bir gün apartmanda ölü bulunduğunu belirten Çırpan ve Yılmaz, yavru kedinin travmaya bağlı öldüğünü belirtti. Yavru kedinin apartman boşluğundan atılmış olma ihtimali olduğunu söyleyen Çırpan ve Yılmaz, kedilerin başına gelenler yüzünden isyan etti.

Anne kedinin tedavisini yapan Veteriner Hekim Selcan Çil, hayvanın ağır travma geçirdiğini ifade edip, "Kedi apartmanda 6 ay kadar bakılmış bize getirildiğinde durumu çok kötüydü. Arka ayaklarını kullanamaz ve üreme organında olması gerekenden daha fazla genişlemeye bağlı kanamayla geldi. Kediyle ilgili polise rapor yazdık. Olay yerinde de sperm kalıntıları bulunmuş. Kediyi omurgasındaki kırık nedeniyle Burdur'a götürdük. Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nde hocalarımız yardımcı oldu ve kediyi ameliyat ettiler. Omurgasındaki kırık giderildi ve sinire batan parçalar alındı. Şu an durumu iyiye doğru gidiyor ancak dışkı ve idrarını yapamıyor. Zamanla onu da yapmaya başlayacak. Onu yaşatmaya çalışıyoruz. Çok sevecen ve sıcak kanlı kediymiş ancak yaşadıkları nedeniyle güvenin kaybettiği için hırçınlaşmış durumda" dedi.

denizli pamukkale kedi tecavüz cinsel saldırı apartman yılmaz çırpan