Kapıyı Kırıp Eve Giren Suriyelinin Bıçaklayarak Öldürdüğü 12 Yaşındaki Kız Çocuğu Son Yolculuğuna Uğurlandı

TAKİP ET

İzmir'de 34 yaşındaki anneyi ağır yaralayıp, 12 yaşındaki kızını öldüren Suriyeli şahıs tutuklanarak adliye sevk edildi. Annenin hastanedeki tedavisi sürerken, kızının otopsi işlemleri tamamlandı. Kızın cenazesi, yakınlarına teslim edildi.

İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir Suriyeli, 12 yaşındaki kız çocuğunu bıçaklayarak öldürdü, çocuğun 34 yaşındaki annesini ise ağır yaralandı. Suriyeli şahıs olayın ardından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Yaralanan annenin hastanedeki tedavisi sürerken, kızı Behiye E.'nin otopsi işlemleri tamamlandı. Behiye E.'nin cenazesi, yakınlarına teslim edildi. Behiye E., öğle vakti Karabağlar ilçesindeki Güzel İzmir Camisi'nde kılınan namazın ardından Buca Kırıklar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Suriyeli şahsın bir süre ilişki yaşadığı arkadaşının eşi Suzan E.'nin, bu durumu devam ettirmek istememesi üzerine Suriyeli'nin olayı gerçekleştirdiği ileri sürüldü.
 

'Bir İnsan, Bir Çocuğa Bunu Nasıl Yapabilir?'

Kız çocuğunun cenazesini almaya gelen amcası, "Bir insan, küçük bir çocuğa bunu nasıl yapabilir? Hangi ceza verilirse verilirsin; içimizdeki acıyı dindiremez, ateşi söndüremez" dedi.

İzmir Adli Tıp Kurumu morguna yeğeninin cenazesini teslim almaya gelen amcası, "Yeğenim 12 yaşında bir çocuktu. Bir insan çocuktan ne isteyebilir? 12 yaşında bir çocuğu, hangi vicdan öldürebilir? Boğazını, göğsünü nasıl yaralayabilir? Değil bir insan, bir yaratık bile bunu yapamaz. Bir hayvan çocuğuna bakarken, bir insanın bu dehşeti yapmasına inanamıyorum. Bir insan, küçük bir çocuğa bunu nasıl yapabilir? Hangi ceza verilirse verilirsin; içimizdeki acıyı dindiremez, ateşi söndüremez" diye konuştu.(DHA)

suriyeli cinayet