Kar Maskeli Saldırganlar Kırmızı Işıkta 2 Kadını Katletti

TAKİP ET

Kar maskeli saldırganlar kırmızı ışıkta duran 2 araçta 2 kadını öldürdü.

Kocaeli'nin Gebze ilçesi, Beylikbağı Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kırmızı ışıkta bekleyen 2 otomobilde 2 kadın öldürüldü.
  Bugün sabah saatlerinde yaşanan olayda kırmızı ışıkta araçlarından inen kar maskeli iki kişi, arkadan yaklaştıkları 2 otomobili kurşunladı.
Kar maskeli saldırganların hedef aldığı otomobillerde bulunan 22 yaşındaki Tuğçe Temiz ve 27 yaşındaki Emine Çöp hayatını kaybederken 26 yaşındaki Alihan K. yaralandı. Yaralı vaziyette kaçmaya çalışırken ileride bir tıra çarpan Alihan K., olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.
  Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri soruşturma başlatırken güvenlik kamerası görüntülerinde saldırı anları görülüyor.
Saldırıya tanık olan yakınlardaki bir işletmenin personeli Yunus Daşdemir "Bu sabah dükkanı açmaya geldiğimde ışıklarda 3 araba durdu. En arkadaki arabadan iki kişi indi ve ateş etmeye başladı. Bir araç sürücüsü yaralı şekilde kaçtı, diğer araçta bulunanlar kaçamadı" dedi. Silah seslerini duyduktan sonra araçların yanına koştuğunu belirten Daşdemir, korkup şoka girdiğini söyledi.

kırmızı ışıkta silahlı saldırı kadın kocaeli