Karabağ Taraftarlarından Belçika Deplasmanında Duygulandıran Pankart

TAKİP ET

Azerbaycan'dan Karabağ takımı, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off turu rövanş maçında Belçika'nın Gent takımına misafir oldu. Konuk tribününde meşaleler ve bayraklarla gösteri yapan Karabağ taraftarları, depremzedeleri unutmadı.

Azerbaycan'dan Karabağ takımı, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off turu rövanş maçında Belçika'nın Gent takımına misafir oldu.

Konuk tribününde meşaleler ve bayraklarla gösteri yapan Karabağ taraftarları, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen afetzedeleri unutmadı.

Hem Azerbaycan hem de Türkiye bayraklarıyla stadda yerini alan Karabağlılar, "If our brothers get cold, we freeze (Kardeşlerimiz üşüdüğünde biz donarız)" yazılı bir pankart açtı.

Karabağ FK'nın Kısa Öyküsü

Karabağ; 1951 yılında, kadim Türk toprağı olan Ağdam şehrinde 'Mahsul' spor cemiyetinin futbol takımını kurarak kulüp oluşumunu tamamladı.

23 Temmuz 1993'te Ermenistan Silahlı Kuvvetlerinin Ağdam şehrini işgal etmesinden sonra Karabağ, kendi sahasındaki maçlarını Ağdam şehrinden uzakta bulunan stadyumlarda oynamak zorunda kalmıştı.

Karabağ'ın yeniden özgürleştirilmesinden sonra maçlarını yeniden Ağdam'da oynamak isteyen kulüp, çalışmalarını devam ettiriyor.

karabağ karabağ fk gent belçika azerbaycan deplasman