Karabağ'da Şehit Olan Dursunov'un Vasiyeti Yerine Getirildi

TAKİP ET

İşgal altındaki Türk topraklarını kurtarırken şehit olan kahraman Ferit Dursunov'un vasiyeti silah arkadaşları tarafından yerine getirildi. Şehit Dursunov'un mezarına Azerbaycan bayrağının yanı sıra Galatasaray Spor Kulübü'nün bayrağı da asıldı.

Yaklaşık 30 yıldır işgal altında bulunan topraklarını kurtaran şanlı Azerbaycan ordusunun gerçekleştirdiği karşı harekat esnasında Karabağ'da şehit düşen kahraman Azerbaycan Türkü askerlerden Ferit Dursunov'un vasiyeti yerine getirildi.

Silah arkadaşlarından şehit olması halinde mezarına Azerbaycan bayrağı ile birlikte taraftarı olduğu Galatasaray'ın da bayrağını asmalarını isteyen Dursunov'un son dileği kahraman silah arkadaşları tarafından gerçekleştirildi.

Sarı kırmızılı kulüp de bugün kabrinde üç renkli Türk bayrağı ile birlikte Galatasaray bayrağı da dalgalanan Şehit Ferit Dursunov'u resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla andı. Kulüpten yapılan açıklamada bütün şehitlere rahmet dilendi.

Galatasaray Spor Kulubü'nün Şehit Dursunov ile ilgili sosyal medya paylaşımı şöyle:

"Şehit olursam mezarıma Azerbaycan bayrağı ile birlikte Galatasaray bayrağını asın" diyen ve vasiyeti yerine getirilen Şehit Ferit Dursunov ile birlikte tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz.
Galatasaraylılık ölmez...

şehit ferit dursunov karabağ şehidi galatasaray bayrağı azerbaycan bayrağı mezarına galatasaray bayrağı asıldı vasiyeti yerine getirildi