Karabük Üniversitesi'nde Afrikalı Göçmenlerle Cinsel Birliktelik Yaşayan Türk Öğrenciler İtiraf Sayfasına Yazdı: Kimisi HPV Kimisi HIV Şüphesiyle Hastaneye Gitmiş

TAKİP ET

Karabük Üniversitesi öğrencileri tarafından yürütülen itiraf sayfasında, Afrikalı göçmenlerle cinsel birliktelik yaşayan Türk erkek ve kız öğrenciler cinsel yolla bulaşan hastalık kaptıklarını anlattı.

Karabük Üniversitesi (KBÜ)’de okumaya gelen Afrikalı göçmenlerin son zamanlarda artış gösterdiği ve Türk öğrencilere, özellikle de kadın öğrencilere zor anlar yaşattığı, tacizde bulunup tehditler savurdukları görülmüştü.

Karabük Üniversitesi Öğrencileri İsyan Etti: Kampüste Sayıları Giderek Artan Afrikalı Göçmenlerin Türk Öğrencilere Tacizde Bulunup Tehdit Ettiği İddia Edildi

Karabük Üniversitesi öğrencileri tarafından yürütülen itiraf sayfasında, Afrikalı göçmenlerle cinsel birliktelik yaşayan Türk erkek ve kız öğrenciler cinsel yolla bulaşan hastalık kaptıklarını anlattı. Kimisi HPV kimisi de HIV şüphesiyle hastaneye gittiğini belirterek sayfaya ulaşan öğrencilerin ardı arkasının kesilmediği görüldü.

Afrikalı göçmenlerle birliktelik yaşadıktan sonra hastalık bulaşan öğrencilerin itirafları şöyle:

Gazeteci Ümit Karadağ'ın aktardığına göre; yoğun gelen itirafların ardından sayfa yöneticisinin de bir açıklama yaptığı görüldü.

karabük üniversitesi göçmen sorunu afrikalı göçmen cinsel hastalık