Karakolda Askeri Törenle Karşılanan AKP İl Başkanından Açıklama Geldi

TAKİP ET

Jandarma karakolunda askeri törenle karşılanan AKP Tunceli İl Başkan Sercan Özaydın açıklama yaptı.

AKP Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın, Çemişgezek'de Gedikler Jandarma Karakolu'nu ziyaret etti.

Ziyarette Özaydın'ın askeri törenle karşılanması tepkilere neden oldu.

AKP İl Başkanı Jandarma Karakolunda Askeri Törenle Karşılandı


AKP İl Başkanı Özaydın'ın askeri törenle karşılanmasının ardından karakol komutanı görevden alındı.

AKP İl Başkanını Karakolda Törenle Karşılayan Komutan Görevden Alındı


Tepki çeken ziyarete ilişkin yazılı açıklama yapan Özaydın, 20 Temmuz'da başlayan Çemişgezek gezisinde ilçe merkezi ve 34 köyü gezdiklerini ve şehitlerin ziyaret edildiğini söyledi.

AKP Tunceli İl Başkanı Özaydın'dan Açıklama

Son olarak da jandarma karakolunu ziyaret ettiklerini belirten Özaydın, "Bu ziyaretimiz neşrinde, Kalekol Komutanımıza makamlarında gerçekleştirdiğimiz ziyaretin akabinde kalekolumuzdan ayrılırken Kalekol Komutanını bekleyen kahraman jandarmamızı ve güvenlik korucusu kardeşlerimizi de ziyaret ederek zaten yüksek olan moral ve motivasyonlarına desteğimizi paylaştık. Bu temaslar esnasında aşağıda paylaşılan fotoğraflarda da görüleceği üzere, kahraman jandarmamızın, yüksek şeref ve onuruna, tarih boyunca tüm dünyaya örnek olmuş vakur disiplinine uymayan hiçbir iletişim biçimi olmamıştır. Kalekolumuzdan ayrılırken, hemen arkamda Belediye Başkanımızla gelen Kalekol Komutanımızı beklemek için bir an duraksadığım esnada Kalekol Komutanını bekleyen jandarmamızın alınmış bir görüntü kesitinin, AK Partimizin her daim tevazu ve samimiyet şiarıyla sürdürdüğü saha çalışmalarını yıpratmak ve kahraman jandarmamızı karalamak isteyen belli odaklarca tezvirat malzemesi olarak kullanılması asla kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

Şırnak'ta Askerlik Yaptığını Söyledi

Vatani görevini Şırnak'ın Cizre ilçesinde yaptığını belirten Özaydın, "Uzun süre devlet memurluğu ve yöneticilik tecrübesine sahip bir hekim ve taşıdığı siyasi unvanın bilincinde bir birey olarak, bu gibi ifade ve yakıştırmaların merkezine çekilme istencini hiçbir şekilde kabul etmiyorum" dedi.

"Tunceli'de bitme noktasına gelmiş terörist unsurlar karşısında şanlı ordumuzu yıpratmak için uzun süredir yapılan haberleri ve müsebbiplerini kınıyorum" diyen Özaydın, "Bununla birlikte, AK Parti Tunceli teşkilatımızın, ilçe ilçe, köy köy, ev ev, kapı kapı ziyaretlerle sürdüğü saha çalışmalarının heyecan ve motivasyonunu bu ve benzeri yalan propagandalarla akamete uğratma hevesinde olan hiçbir odağı ve örgütü asla dikkate dahi almayacağımızı tüm kamuoyunun bilgilerine arz ederim" ifadelerini kullandı.

karakolda jandarma karakolu askeri törenle karşılanan akpli akp il başkanından açıklama sercan özaydın tunceli çemişgezek gedikler şırnak askerliğimi yaptım cizre