Karamollaoğlu: Adayla İlgili Açıklama 30 Ocak'ta Olmayacak ama Yapacağımız Toplantıda Böyle Bir Karar Alınırsa O Farklı

TAKİP ET

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 'Adayla ilgili açıklama 30 Ocak'ta olmayacak ama yapacağımız toplantıda böyle bir karar alınırsa o farklı' değerlendirmesinde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 30 Ocak'ta Altılı Masa liderlerinin sadece iktidara gelindiğinde uygulanacak politikaların görüşüleceğini ve görüşme sonucu çıkan kararların deklare edileceğini belirtti. Karamollaoğlu, adayla ilgili açıklamanın ise 30 Ocak'ta yapılmayacağını söyleyerek ancak önümüzdeki toplantıda böyle bir karar alınırsa durumun farklı olabileceğini söyledi.

Karamollaoğlu, Saadet Partisi'nin aday kriterleri için, "Bizim için, söylediğimiz, bugüne kadar yapılan çalışmalarda ortaya konulan politikalara uyum sağlaması gerekecek. Tabii herkes aynı şeyi söylüyor. Seçilebilir olma ihtimali yüksek olacak" diye konuştu.

Karamollaoğlu, HDP ile ilgili bir görüşme olmadığını ifade etti. Ayrıca, ilk turda sonucun çıkmasını beklediğini, ancak yüzde kesin olarak bir şey söylemenin mümkün olmadığını ifade etti.

Karamollaoğlu, adayın belirlenmesiyle ilgili olarak, "Adayla ilgili açıklama 30 Ocak'ta olmayacak ama yapacağımız toplantıda böyle bir karar alınırsa o farklı. O zaman olabilir" yanıtını verdi.

Temel Karamollaoğlu altılı masa adaylık hdp Saadet Partisi