Karamollaoğlu: Cumhurbaşkanının Şehit Annesini Kongrede Araması Resmen Şov

TAKİP ET

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kongrede asker annesini aramasına tepki gösterdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Erdoğan'ın pandemi kurallarına uymadan gerçekleştirdiği kongreler için, "Biz bugün pandemiden dolayı tedbir alalım, eğitimimizi bile erteleyelim derken Sayın Cumhurbaşkanı kongrelerde hiçbir kaide ve kurala riayet etmeden tıka basa salonlarda güç gösterisi yapmayı kendisi için gerekli görüyor." dedi. 

Şehit Annesini Aramasını Şov Olarak Görüyorum

Karamollaoğlu, "Gara'da hunharca infaz edilen şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor; yüreğimizi yakan, canımızı acıtan terörü lanetliyorum. Bu harekat niçin yapıldı? Bu sorunun cevabının mutlaka verilmesi lazım. Sayın Cumhurbaşkanının açıklamalarına bakılacak olursa başarısızlıkla sonuçlanan bir kurtarma operasyonu olduğu anlaşılıyor. Buna rağmen iktidarın, sanki bu başarısızlık muhalefete aitmiş gibi bir tavır sergilemesini kabullenmek mümkün değil. Üzülerek ifade ediyorum ki Sayın Cumhurbaşkanının kongrede bir şehit annesini aramasını bir şov olarak görüyorum. Bu tavır ayıptır.'' diyerek Erdoğan'a tepki gösterdi.

temel karamollaoğlu saadet partisi erdoğan şov şehit annesi