Karamollaoğlu Hastaneye Kaldırılan Asiltürk'ü Ziyaret Etti: "Asiltürk'ün Aşı Olmadığı Söyleniyor" Sorusunu Cevapsız Bıraktı

TAKİP ET

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, hastaneye kaldırılan Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaret etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu ve Milli Görüş Vakfı Başkanı Oğuzhan Asiltürk'e yaptığı ziyaretin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Asiltürk'ün şu anda dinlendiğini ve doktorların müşahadesi altında olduğunu belirten Karamollaoğlu "İstanbul’dan buraya gelmesi iyi olmuş. Sayın Sağlık Bakanı’mıza özellikle teşekkür ediyorum, buradaki bütün personele de… Çok büyük ilgi gösteriyorlar. İnşallah birkaç gün içinde daha iyi bir noktaya geleceğini ümit ediyorlar. Şimdilik bir müşahede altında. Ümit ediyorum ki kısa zamanda, birkaç gün içinde toparlanır. Biz de o zaman geldiğimizde sizlere daha güzel, değişik haberleri veririz" diye konuştu.

Asiltürk'ün "VIP serviste, normal bir bakım altında" olduğunu belirten Saadet Partisi lideri, "Anladığım kadarıyla oksijen veriliyor. Ben kendisini gördüğüm zaman uyuyordu. İnşallah kısa zamanda daha iyi bir noktaya gelecek. Eşinin durumu çok daha iyi, kendisini toparlamış zaten" dedi.

Oğuzhan Asiltürk'ün aşı olmadığının konuşulduğunu belirten bir gazeteciye gülerek yanıt veren Karamollaoğlu "Aşı olup olmadığını bilmiyorum. Aşı olanlar da var, olmayanlar da var. O yüzden şu an onunla ilgili bir şey söyleyemem" ifadelerini kullandı.

Asıl Adı 'Durmuş Durduyan'

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün asıl adının Durmuş Durduyan olduğu ve adını sonradan değiştirdiği ortaya çıkmıştı.

Karamollaoğlu Hastaneye Kaldırılan Asiltürk'ü Ziyaret Etti Asiltürk'ün Aşı Olmadığı Söyleniyor Sorusunu Cevapsız Bıraktı