Karamollaoğlu: Kılıçdaroğlu Bir Babayiğit

TAKİP ET

Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu, dikkat çekici bir açıklama yaptı.

Mustafa Balbay'a açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın politika faizi konusunda söylediği "Nas" sözüne ilişkin "Ekonomideki çığırından çıkmışlığı nasla açıklamak mümkün değil. Bunun adı akıldışılık, iş bilmezlik. Bütün kurumları sat, devleti sat, sonra böyle açıklamalara gir, olmaz. Tutturmuş faiz haram. Yüzde 20’si haram da 15’i değil mi?" ifadelerini kullandı.

"Benim kestirme konuşmamı bazıları yadırgayabilir ama ortada devlet bırakmadılar, tarım perişan, asgari ücrette açlık sınırı konuşuluyor. Bu durumda seçmen bir karar verecek. Halk bir arayış içinde, arayan Mevla’sını da bulur..." diyen Karamollaoğlu, "Tayyip Bey’in öyle geniş ufku da yoktur. Durumunu, koltuğunu korusun hepsi o kadar" değerlendirmesinde bulundu.

6 muhalefet partisinin TBMM'de yaptığı yeni anayasa ve sistem görüşmeleri için olumlu konuşan Karamollaoğlu, "Anlaşılan noktalar öne çıkmalı, anlaşılamayanları yola bırakmalı. Öncelik bu ucube sistemden çıkmaktır" dedi.

Karamollaoğlu CHP lideri için ise "Kılıçdaroğlu bir babayiğit. Partisini herkesle diyalog kurabilecek noktaya getirdi" ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi liderinin perşembe günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceği bildirildi.

Temel Karamollaoğlu kemal kılıçdaroğlu millet ittifakı chp saadet partisi