Karamollaoğlu'ndan DEVA'ya: Doğru Düzgün AKP'den Bile Oy Alamamış Bir Parti, Beni Konuşturmasınlar

TAKİP ET

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara Masası TV'de seçim ittifaklarına ilişkin konuştu. Karamollaoğlu, DEVA Partisi'nin ortak liste teklifini reddettiklerini belirterek, 'Bizim liderliğimizde olsun dediler. Bu nasıl bir mantık? AK Parti'den bile oy alamamışlar.' dedi.

14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi partilerin aday listeleri belli oldu. DEVA Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti, CHP ile ittifak yaparak seçimlere CHP logosu ve listeleri altında girecek. İYİ Parti ise kendi logosu ve listeleriyle seçime katılacak.

"Ortak liste teklifini reddettik"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ankara Masası TV’de Gürkan Zengin’in sorularını yanıtladı. Karamollaoğlu, seçim ittifaklarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karamollaoğlu, DEVA Partisi’nin kendilerine ortak liste teklif ettiğini ancak kabul etmediklerini söyledi.

"Bizim liderliğimizde olsun dediler"

Karamollaoğlu, “Ortak listede anlaşmayı sağlayamadık, ben çok gayret ettim. DEVA Partililer ‘Bizim liderliğimizde olsun’ dedi. Böyle bir mantık olabilir mi? Doğru dürüst AK Parti’den oy bile alamamış bir parti.” ifadelerini kullandı. Karamollaoğlu, “Beni konuşturmasınlar” diyerek tepkisini dile getirdi.

Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu ali babacan deva partisi ittifak