Karamollaoğlu Saray'a Çıkacak

TAKİP ET

Temel Karamollaoğlu'nun yarın saat 15'te Saray'a giderek AKP'li Cumhurbaşkanı ile görüşecek.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun yarın saat 15'te Saray'a giderek AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile görüşeceği bildirildi. Görüşmenin Cumhurbaşkanlığı Saraı'nda gerçekleştirileceği öğrenildi. 

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk, partide Cumhur İttifakı yanlısı çalışmalar yürütüyordu. Kısa süre önce hayatını kaybeden Asiltürk, ölümünden önce Erdoğan ile arka arkaya görüşmeler yapmış, hatta son olarak Kıbrıs ziyaretinde Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye eşlik etmişti.,

Asiltürk'e Cumhur İttifakı'na katılmaları için teklif gittiği ve Asiltürk'ün bu teklife en az 20 milletvekilinin Meclis'e girişinin garanti edilmesi şartı öne sürerek cevap verdiği iddia edilmişti.

Bu iddiaya yanıt veren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya ise "Saadet vekil dilenmez" ifadeleriyle yanıt vermişti.

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu ise Oğuzhan Asiltürk'ün yönetimden ayrı olarak yaptığı görüşmeler ve yaptığı açıklamalara ilişkin "Siyasi partilerin başında genel başkan vardır. Danışma kurullarımız vardır. Ama partiyi genel başkan yönetir" açıklamasını yapmıştı.

Karamollaoğlu Saray'a Çıkacak temel saadet partisi