Temel Karamollaoğlu 'Toplumsal Fay Hatlarının Çatırdadığını' Seçimden Sonra Fark Etti

TAKİP ET

Temel Karamollaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda seçim sürecinin toplumsal fay hatlarını çatırdattığını söyleyerek kırgınlıkları, kızgınlıkları ve küskünlükleri bitirme çağrısında bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile iktidara ve diğer partilere çağrıda bulundu.

Millet İttifakı'nın kaybettiği seçim sürecinde iktidarın kullandığı dilin, ürettiği algı ve manipülasyonun 'toplumsal fay hatlarını çatırdattığını' seçimden sonra fark eden Karamollaoğlu, kırgınlıkları, kızgınlıkları ve küskünlükleri bitirmek için tüm partilere sağduyu çağrısı yaptı.

Temel Karamollaoğlu sağduyu çağrısı yaparak partileri uyardığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Seçim döneminin tartışmaları, kullanılan dil ve üslup, üretilen algı ve manipülasyonlar kardeşi kardeşe, babayı evlada küstürmüş; komşu ve akrabaların arasını açmıştır maalesef.

Şimdi zaman kırgınlıkları, kızgınlıkları ve küskünlükleri bitirme; kimseye faydası olmayan bu tartışmaları artık geride bırakma zamanıdır.

En başta iktidarda bulunanlar olmak üzere, tüm siyasilere büyük sorumluluklar düşmektedir.

Açıkça ifade ediyorum; bu sokak çıkmaz sokaktır!

Toplumsal fay hatlarını daha fazla çatırdatmanın kimseye bir faydası yoktur. Toplumsal yarılmayı daha da derinleştirecek söz ve davranışlardan derhal vazgeçilmelidir.''

 

 

Temel Karamollaoğlu saadet partisi sağduyu çağrı iktidar manipülasyon seçim süreci cumhurbaşkanlığı seçimi seçim millet ittifakı cumhur ittifakı