Karantinada Facia: Kız Kardeşinin Biriyle Mesajlaştığını Gören Ağabey Annesini Öldürdü

TAKİP ET

Iğdır'da, temaslı oldukları için karantinada bulunan Kayar ailesinde, kız kardeşinin biriyle mesajlaştığını gören ağabey eline bıçak alarak annesinin ölümüne neden oldu.

Iğdır Merkez Söğütlü Mahallesinde temaslı oldukları için evlerinde karantinaya alınan 5 kişilik Kayar ailesinde  ağabey Serkan Kayar, kardeşi Özgecan'ın telefonda biri ile mesajlaştığını gördü.

Ağabey Serkan Kayar ile kız kardeşi Özgecan arasında tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce anne Hanım Kayar iki kardeşin arasına girerek kavgayı yatıştırmaya çalıştı.

tartışmanın büyümesi üzerine eline bıçak alan Serkan Kayar, kardeşi Özgecan'ın üzerine yürüdü. Bu arada olayı yatıştırmak ve iki kardeşin arasına girmek isteyen anne Hanım Kayar bıçak darbesiyle yaralandı.

Iğdır Devlet Hastanesine kaldırılan Hanım Kayar'ın hayatını kaybettiği aktarılırken gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Serkan Kayar'ın ise tutuklandığı öğrenildi.

ığdır cinayet kız kardeşini mesajlaşırken gören ağabey annesini bıçakladı ığdır merkez karantinada facia karantinada olan ailede facia ennsini bıçakladı kız kardeşinin üstüne yürüdü annesinin ölümüne sebep oldu ığdır