Karbon Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar? Kullanımı

TAKİP ET

Karbon sabunu kömür sabunu olarak da bilinen tarihi eski Mısırlılar'a dayanan kömürün kendinden üretilen bir bakım ürünüdür.

Karbon sabunu kömür sabunu olarak da bilinen tarihi eski Mısırlılar’a dayanan kömürün kendinden üretilen bir bakım ürünüdür. Cilt sağlığı için pek çok önemli faydaya sahip olup günümüzde popüler şekilde tercih edilir. Fresh, doğal, en etkili temizleyiciler arasında gösterilir. Yağlı cilt tipine sahip olan kişilerin cildindeki fazla yağı emerek nemlendirir. İstenmeyen yağları kısa sürede ortadan kaldıran özel bakım sabunu, cildin daha parlak, ışıltılı, genç ve doğal görünmesine yardım eder.

Karbon Sabununun Faydaları Nelerdir?

Karbon sabununun faydaları ürünün cilt sağlığı üzerinde mucizevi, şifalı, tedavi edici bakım etkisiyle dikkat çeker. Vücut, cilt bütünlüğünüzü koruyan orijinal, özel üretim karbon sabununun faydalarından bazıları şunlardır: 

Sivilce, akne tedavisinde iyileştirici rol üstlenen özel bakım sabunu, toksinlerin atılmasına ve ciltteki kirlerin uzaklaştırılmasına yardım eder. 

Akne probleminde ortaya çıkan tüm cilt lekesi sorunlarını çözer. 

Dışarıda çok fazla vakit geçiren toz ve kire maruz kalan kullanıcılar için ideal olup gözenekleri kolayca temizler. 

Genişleyen gözenekleri sıkılaştırarak daha genç, canlı ve bakımı görünüm kazandırır. 

Yaşlanma karşıtı doğal ürün cilde esneklik kazandırarak sıkılaştırır.

Karbon Sabunu Ne İşe Yarar?

Karbon sabununu kullananlar cilde oldukça kısa sürede uyum sağlayan özel bakım sabununun cilt üzerindeki yüksek tedavi edici, estetik bakım etkisini fark eder. Yağlı cilt üzerindeki fazla yağı alan, kuru cildi nemlendirerek besleyen, günümüzün popüler şekilde tercih edilen özel temizleme ürünlerindendir. Cilt sarkmasını önleyen yaşlılık giderici, özel bakım sabunu aktif karbon özelliği sayesinde cildinizi sıkılaştırarak daha dinç, genç, hoş ve bakımlı görünmenizi sağlar.

Karbon Sabunu Nasıl Kullanılır?

Karbon sabununun kullanımı oldukça kolay ve pratiktir Uygulamak istediğiniz cilt yüzeyini su yardımıyla iyice köpürterek 2-3 dakika bekledikten sonra bol duru şu ile durulamanız tavsiye edilir. Hassas ciltler için ideal olan, cilt kızarıklığı, kaşıntı, tahriş, alerjen, mantar gibi pek çok cilt problemini ortadan kaldıran, kozmetik alanında sıklıkla tercih edilen hijyenik, doğal bir üründür. Erken yaşlanmayı durduran özel içeriği kırışıklık ve ince çizgileri gidererek daha canlı, dinamik, genç görünmenize yardım eder. Yaşlanmayı önleyen gençleştirici, fresh özel bakım ürünüdür.

Karbon Sabunu Günde Kaç Kez Kullanılır?

Karbon sabununun gün içinde kullanımı en az ikidir. Yukarıda belirtilen doğru yıkama tekniğini kullanarak ürünün cildiniz üzerindeki hızlı tedavi edici, onarıcı, güçlendirici ve geliştirici etkisini fark edersiniz. Düzenli kullanımı sonrasında lekesiz, sağlıklı, canlı ve sağlıklı bir cilt yapısına sahip olarak harika sonuçlar elde edersiniz.

Karbon Sabununun Zararları Nelerdir?

Karbon sabununun zararları ürünün cilt üzerindeki yüksek temizleme, tedavi edici, cilt problemlerini giderici, iyileştirici etkisi sayesinde genellikle yoktur. Ciltteki kir ve toksinleri kolay, hızlı şekilde temizleyen özel bakım sabunu sayesinde nemli, parlak, pürüzsüz ve bakımlı bir görünüme sahip olursunuz. Mükemmel bir exfoliye edici bir ürün olması, bakteri hücrelerinden arındırarak cildinizi derinlemesine beslemesi sebebiyle günümüz kozmetik dünyasında ve her alanında popüler şekilde tercih edilmektedir. Çukurlu, çatlayan ciltleri kısa sürede iyileştiren özel bakım sabunu, cilt hastalığı problemlerinin tekrarlanmasını  engelleyerek cildinizi derinlemesine besler ve güçlendirir. Saç ve saçlı derinin dibine kadar nüfus ederek kepeklenme, saç kırığı, saç dökülmesi sorunlarını giderir. Ciltteki toksinleri ortadan kaldıran,  kir tabakasından kolaylıkla kurtulmanız olanak sağlayan kömür sabunu yaşlanma karşıtı, sıkılaştırıcı, gençleştirici, özel mucizevi etkisiyle dikkat çeker.

Karbon Sabununun Fiyatı Ne Kadar?

Karbon sabununun satış fiyatı 15 TL ile 245TL arasındadır. Bütçenize uygun kolayca alabileceğiniz saç, vücut ve cilt sağlığınızı güçlendiren hijyenik, özel bakım sabunun fiyatı marka kalitesine, ürünün içeriğinde kullanılan bitki özü çeşitliliğine tekli, çoklu ambalaj özelliğine göre değişkenlik gösterir. Satış fiyatı her dönem güncellenerek bütçenize uygun olacak şekilde hizmetinize sunulur.  


 

karbon sabunu kömür sabunu karbon sabununun faydaları karbon sabunu ne işe yarar