"Kardeşimin Ölüsü Tuvaletteyken Sevgilim Benimle İlişkiye Girdi"

TAKİP ET

Sevgilisi Cemal Durmaz'ın kardeşi Mehmet Karahan'ı döverek öldürdüğünü ileri süren Fatma Karadağ'dan bir iddia daha geldi.

ATV'de yayımlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen iğrenç iddialar sosyal medyada yüzlerce defa paylaşılmaya devam ediyor.

Anlı'nın ekrana taşıdığı isimlerden birisi olan Fatma Karadağ, sevgilisi Cemal Durmaz'ın kardeşi Mehmet Karahan'ı döve döve öldürdüğünü ileri sürdü.

Durmaz'ın kendisini dolandırıcılık suçlarına da alet ettiğini iddia eden Karadağ, Cemal Durmaz'la birlikte çıplak fotoğraflarını çektikleri kadınlara şantaj yaptıklarını açıkladı.

Durmaz'ın öldürdüğü kardeşinin cesedini sakladıklarını ileri süren Karadağ, "Kardeşimi her sabah çiçek gibi suladık. Kardeşimin ölüsü tuvaletteyken benimle ilişkiye girdi. Beraber olmaya zorladı. Bunları yaptırdı. Ben yine sesimi çıkaramadım. Çünkü ağzımı yastıklara dayadı. Banyoda soğuk suların altında kaldım" dedi.

İki kişinin kardeşi Mehmet Karahan'ın cesedini halıya sararak traktörle gömmeye götürdüğünü söyleyen Karadağ, "Cemal kardeşimin cenazesini taşıyacağı zaman çaycı arkadaşı Hasan’dan traktörünü istemişti. Hasan’ın bağ evinin olduğu yere gömmüş olabilirler. Oradan şüpheleniyorum" diye konuştu.

Kardeşimin Ölüsü Tuvaletteyken Sevgilim Benimle İlişkiye Girdi