Karekod da Yasak! Polis, Karekodlu '128 Milyar Dolar Nerede' Pankartını İndirdi

TAKİP ET

CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı tarafından '128 milyar dolar nerede?' sorusu karekoda dönüştürülerek ilçe binasına asılmıştı ancak polis, o pankartı da indirdi.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı tarafından "83 milyon vatandaşın aklında tek bir soru. Kodu okut soruyu gör" şeklinde bir yazıyla, ilçe binasına bir pankart asmıştı. Cep telefonundan karekod okutulduğu zaman kullanıcının karşısına "128 milyar dolar nerede?" sorusu çıkıyordu.

Dün gece yarısı polis ekipleri tarafından söz konusu pankartın zorla indirildiği öğrenildi.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "128 milyar dolar nerede?’ adlı soru sorduğumuz pankartımız bizlere hiç bildirim yapılmadan bir gece kolluk kuvvetlerince polis tarafından ilçe binamızdan sökülmüştü. Dün tekrar barkodlu bir pankartla astığımız afişimiz yine bizlerin haberi olmadan hukuksuzca ilçe binamızdan tekrar emniyet güçleri tarafından sökülmüştür. Ne zaman bize hukuki bir dayanak gösterilirse o zaman bunun indirilmesi gerektiğini düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

128 milyar dolar nerede afiş karekod pankart indirildi polis zorla söküldü chp chp muratpaşa ilçe başkanlığı uygulama soru rahatsızlık