Kargalar Gülüyor | Bekir Bozdağ, Fetullah'ın Ölümünün Ardından Tivit Attı: Orada Koruyacak ABD de Yok

TAKİP ET

Geçmişte yüce Meclis kürsüsünü Fetullah Gülen övgüleriyle kirleten eski Adalet Bakanı, TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ, teröristbaşı Fetullah Gülen'in bedeninin dünyayı kirletmeye son vermesine ilişkin "Kabri cehennem çukurlarından bir çukur,mekanı cehennem olsun." açıklamasını yaptı.

Bozdağ, şu ifadeleri kullandı: "FETÖ elebaşı/teröristbaşı Gülen öldü. Şimdi hesap vakti. Orada koruyacak ABD de yok. Kabri cehennem çukurlarından bir çukur, mekanı cehennem olsun. Teröristbaşının ölümü, Türkiye’nin FETÖ ile mücadelesini asla zaafa uğratmayacaktır. FETÖ ile mücadele kararlılıkla sürecektir."

Türk milletinin sesi olması gereken yüce Meclis kürsüsünü teröristbaşı Fetullah'ı övmek için kullanarak kirleten Bozdağ, "Fetullah Gülen bu ülkenin yetiştirmiş olduğu değerli bir kıymettir" ifadelerini kullanmıştı.

 

Editör: Semir Yapıcı

bekir bozdağ fetullah gülen fetullah öldü fetullah gülen öldü