'Karım Benim Paramla Yaptırdığı Estetiklerden Sonra Beni Terk Etti' İddiası Stüdyoyu Gözyaşına Boğdu

TAKİP ET

Yalçın Okur, eşi Meral Okur'un estetik ameliyat yaptırdıktan sonra evden kaçtığını iddia etti.

Samsunlu Yalçın Okur çocuk gelin olarak evlendiği Meral Okur'un estetik hevesi yüzünden evliliklerinin bittiğini iddia etti. Burun estetiği yaptıran kuzeninini gördükten sonra vücudunun her yerine estetik yaptırmak isteyen Meral Okur için hayvanlarını satan Yalçın Okur, karısının estetik yaptırdıktan sonra evi terk ettiğini anlattı.

Meral Okur henüz 15 yaşındayken onunla evlenen Yalçın Okur, eşinin çalışıp para kazanıcam diyerek İstanbul'a gittiğini ancak bir daha kendisini hiç aramadığını ve telefonlara da çıkmadığını belirtti. Bir gün telefonuna yanıt veren Meral Okur'un "Bir seneden beri ben seni kandırdım. Seninle her türlü oynadım. Beni seviyorsun, ne dediysem yaptın bugüne kadar. Burun estetiğimi de yaptırmadın. Ben hattı da kırıyorum. İstanbul’a gidiyorum" dediğini iddia eden Yalçın Okur, "Ben her şeyi yaptım ama bana bir kere 'kocacığım' demedi, sevgisini vermedi" diyerek katıldığı televizyon programının stüdyosunda ağladı.

Kendisi 27 yaşındayken 15 yaşında bir kızla evlenen Yalçın Okur'a ''Oh olsun hak etmişsin'' diyenler olduğu kadar haline acıyanlar da oldu. 

esra erol yalçın meral okur hayvan estetik ameliyat kaçtı samsun