Karısı Boşanmak İstedi Diye 22 Yerinden Bıçakladı

TAKİP ET

Tokat'ta Samet A. isimli şahıs boşanmak isteyen eşini ve kayınpederini bıçakladı.

Tokat'a bağlı Mülk köyünde evvelsi gün akşam saatlerinde bir koca dehşeti yaşandı.

Eşine boşanma davası açan ve bu süreçte babasının evine yerleşen Özlem A., "barışmak" için gelen eşi Samet A.'nın bıçaklı saldırısına uğradı. Özlem A.'yı 22 kez bıçakladığı bildirilen Samet A., kayınpederini de bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Olay yerinden kaçan gözü dönmüş koca ve babası jandarma tarafından gözaltına alındı. Babası tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken saldırgan Samet A. tutuklandı.

Samet A. tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Özlem A.'nın babası Mehmet Demirel, kızının yaklaşık 4 ay evvel damadının evinden alarak baba evine getirdiğini "Baba beni kurtarın diye kızım telefonu etti. Ben o zaman jandarmayla gittim kızımı kurtardım. Üç ayda bitti dördüncü ay oldu gerginlik devam ediyordu" sözleriyle anlattı.

Kızı Özlem A.'nın uğradığı dehşeti anlatan baba Mehmet Demirel, "22 yerinden bıçaklamış iç organlarını haşat etmiş. Akciğere varana kadar, mideye gelmiş. Karaciğer hasarlı. Resmen kasıtlı yapmış yani. Benim yanıma barışa gelen adam silahlı, bıçaklı, tehditle gelme olmaz. Bir sürü genç kızlarımız ölüyor. Ben bir kız babası olarak devletimizin bu yeni yasalar çıkarmasını, daha ağır cezalar almasını istiyorum yani. Suçlu ağır cezayı alması lazım ki bu işi yapmasınlar bir daha. Yazık, günah. Genç kızlarımız bile bu olaylar yüzünden evlenmek istemiyor. Gençlerimiz bekar kalıyor bu yüzden. En ağır cezayı almasını istiyorum"

Karısı Boşanmak İstedi Diye 22 Yerinden Bıçakladı