Karısını Kurşunlayan Saldırgan Ormanlık Alanda Saklanırken Yakalandı

TAKİP ET

5 yıllık eşini 2 çocuğunun gözleri önünde kurşunlayan Himmet Aydemir, ormanlık alanda kıskıvrak yakalandı.

Kahramankazan ilçesi Satıkadın Mahallesi Sancak Caddesi üzerinde (25) Himmet Aydemir'e ait olan unlu mamul satılan dükkanda evvelsi gün saat 16.00 sıralarında meydana gelen olayda Himmet Aydemir ve eşi Kadriye Aydemir arasında tartışma çıkmıştı.

5 yıldır evli olan çiftin arasında çıkan ve nedeni öğrenilemeyen tartışmada gözü dönen Himmet Aydemir, Kadriye Aydemir'i 3 ve 4 yaşlarındaki 2 çocuğunun gözü önünde kurşunlamış ve kayıplara karışmıştı.

Karısını öldürmeye kalkan Himmet Aydemir olay sonrasında kayıplara karışmış ve polis, Aydemir'i yakalamak için çalışma başlatmıştı.

Aydemir, Kahramankazan'a 20 kilometre mesafedeki Güvenç Mahallesi'nde bulunan ormanlık alanda saklandığı esnada yakalandı. Aydemir'in polise verdiği ilk ifadesinde suçunu ikrar ettiği ve eşini ailevi sorunlar nedeniyle vurduğunu söylediği öğrenildi.

Kahramankazan Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve durumunun ciddiyeti nedeniyle Ankara Şehir Hastanesi'ne sevk edilen Kadriye A.'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Himmet A.'nın Kadriye A.'ya daha önce de şiddet uyguladığı ve bıçakladığı ileri sürülürken, acılı anne Suna A. hastane önünde "5 senedir işkence çektirdi benim yavruma. Sürekli kızımı tehdit etti ‘sen sığınma evine gidersen şöyle yaparım’ diye" demişti.

 

Karısını Kurşunlayan Saldırgan Ormanlık Alanda Saklanırken Yakalandı