Karısını Öldüren Kişiye ''Adamın Dibisin'' Diyen Serdar Ateş: Kadınlardan Özür Dilerim

TAKİP ET

Eşi Rabia Doğan'ı öldüren Besat Doğan'a adliye önünde tezahürat yapan Serdar Ateş, gözaltına alınınca kadınlardan özür diledi.

4 yıldır bulunduğu cezavinden izinli çıktığı sırada boşanma aşamasında olduğu karısı Rabia Doğan'ı öldüren Besat Doğan, adliyeye sevk edildiği sırada tezahürat yapan Serdar Ateş gözaltına alındı.

Antalya'nın Alanya ilçesinde meydana gelen olayda hayatını kaybeden kadının öldürülmesini haklı gösteren tezahüratlarla gündeme gelen Serdar Ateş, "Adamsın adam, adamın kralısın" sözleriyle tepki çekmişti.

Büyük tepki çeken sözlerin ardından Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, suçluyu övdüğü gerekçesiyle Serdar Ateş’i gözaltına aldı. Ateş, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Ateş, ‘işlenmiş olan bir suçu veya işlemiş olduğu suçtan dolayı bir kişiyi alenen övme’ suçundan hakkında işlem yapıldıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Cinayetten Haberim Yoktu

Serbest bırakılan Serdar Ateş, Besat Doğan’ın kadın cinayeti işlediğinden haberi olmadığını iddia ederek “Başka işlemler için adliyedeydim. Kendisiyle karşılaştığımda istem dışı o lafları söyledim. Bütün Türk kadınlarından özür diliyorum. Adliyeye geldim tesadüf oldu, kendisinin de mahkemesi varmış. Ben de kendisini daha öncesinden tanıdığımdan dolayı istem dışı laf söyledim. Yıllardır tanıdığımdan dolayı ağzımdan öyle bir kelime çıktı. Ben, işlediği cinayetmiş, olaydan haberim yoktu. Kadınlardan özür dilerim” şeklinde savunma yaptı.

antalya alanya karısını öldüren tezahürat rabia doğan besam serdar ateş gözaltı özür cezaevi izinli