Karşıdan Karşıya Geçmek İsterken Canından Oldu

TAKİP ET

İstanbul'da Ataşehir'de karşıdan karşıya geçmeye çalışan Tülin Uğurlu (23), bir aracın çarpmasıyla savrularak park halindeki bir otobüsün altına girdi ve hayatını kaybetti.

Gece saat 02.00 sularında Ataşehir Kayışdağı Mahallesi Kayışdağı Caddesi üzerinde gelişen vahim kazada yolun karşısına geçmek isteyen 23 yaşındaki Tülin Uğurlu'ya seyir halindeki bir araç çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle savrulan Tülin Uğurlu yol kenarında park edilmiş olan bir otobüsün altına girdi. Genç kadına çarpan aracın sürücüsü olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri kriko ve havalı yastık vasıyasıyla otobüsü kaldırarak genç kadını otobüsün altından kurtardı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalenin akabinde Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdığı genç kadın, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Polis kaza mahalinde inceleme başlatarak çarpmanın tesiriyle yola saçılan araç parçaları ve genç kadına ait eşyalar toplandı. Polis, kaza sonrasında kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Kazaya şahadet eden biri, "Karşıdan kadın geldi. Minibüs geldi çarptı. Kaçtı gitti. Geldik baktık, kadın otobüsün altındaydı. Kadının durumunu bilmiyorum. Vuran kaçtı" derken, kazayı gördüğü belirtilen bir taksici "Arabayla durakta bekliyorduk. Bir kadın yolun karşısına geçiyormuş. Bir kamyon gelip çarpıyor. Kadın otobüsün altına giriyor. Daha sonra yardım etmeye çalıştık ama edemedik. Ambulans ve itfaiyeyi çağırdık. Onlar gelip çıkardılar. Durumunu bilmiyorum ama ciddiydi" ifadelerini kullandı.

Karşıdan Karşıya Geçmek İsterken Canından Oldu