Kasımpaşa Tribün Lideri Eşi ve Çocuklarının Gözü Önünde Çapraz Ateşte Öldürüldü

TAKİP ET

Kasımpaşa tribün lideri Yüksel Ustahüseyin, eşi ve çocuklarıyla birlikte iftira gideceği esnada silahlı saldırıya uğradı.

İstanbul Beyoğlu’nda Kasımpaşa futbol takımının tribün liderlerinden 48 yaşındaki Yüksel Ustahüseyin, eşi ve çocuklarıyla iftara gitmek için evden çıktığı sırada sokağa giren otomobil ve motosikletli saldırganlar tarafından çapraz ateşe alınarak silahlı saldırıya uğradı.

Olay sonucunda ise Ustahüseyin göğsüne ve sırtına isabet eden 2 kurşunla ağır şekilde yaralandı.

Ustahüseyin’in katilleri ise sosyal medyadan ‘intikam alındı’ notunu paylaştı.


Çapraz Ateşe Alındı


Güvenlik kameralarına yansıyan saldırı anının görüntülerinde, Ustahüseyin sokakta arkadaşlarıyla sohbet ederken bir süre sonra otomobil ve motosiklet sokağa girdi. İlk olarak otomobildeki saldırgan aracın kapısını açarak Ustahüseyin’e ateş açtı. Hemen ardından gelen motosikletli ise çapraz ateşe alarak ikinci ateşi açtı. Saldırganlar hızla uzaklaşırken, Ustahüseyin ise yere yığıldı.


Kurtarılamadı


Saldırının ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ağır yaralanan Yüksel Ustahüseyin, ilk müdahalenin ardından ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırarak tedavi altına alındı. Ancak Ustahüseyin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


İntikam Alındı Notu Paylaştılar


Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, tanıkların ifadelerine başvurarak çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

Yapılan incelemelerde polis ekipleri, saldırganların kimliklerinin S.S. ve B.B. olduğunu tespit etti. Saldırgan S.S.’nin sosyal medya hesabından “intikam alındı” notunu paylaştığı ortaya çıktı.

Olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, adreslerine yaptığı baskınlarda saldırganları bulamadı. Polisin yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.


Saatler Önce Silahına El Konulmuş


Yüksel Ustahüseyin, önceki gün Büyük Piyalepaşa Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Tuzla’da toprağa verildi. 

Diğer yandan Yüksel Ustahüseyin’in olaydan saatler önce polis ekipleri tarafından yapılan üst aramasında ruhsatsız tabancasına el konulduğu ve Ustahüseyin’in serbest kaldığı ortaya çıktı.

yüksel ustahüseyin kasımpaşa tribün lideri eşi ve çocuklarının gözü önünde öldürüldü saldırı silahlı saldırı