Kasımpaşasporlular, CHP Beyoğlu Seçim Ofisi Önünde AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan Lehine Slogan Attı

TAKİP ET

Kasımpaşasporlular, CHP Beyoğlu seçim ofisinden çıktıktan sonra ''Semtini satanı biz de satarız'' ve ''Recep Tayyip Erdoğan'' şeklinde slogan attılar.

Kasımpaşasporlu gençler, CHP'nin Beyoğlu seçim ofisinden çıktıkları esnada seçim ofisi önünde ''Semtini satanı biz de satarız.'' ve ''Recep Tayyip Erdoğan'' şeklinde AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine slogan attılar.

'Bundan Sonra da Çok Çay İçeceğiz Birlikte'

Olaya ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı İnan Güney, şu ifadeleri kullandı:

''Dün akşam saatlerinde Kasımpaşalı gençler ofisimizi ziyaret ettiler, çıkışta da Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganlar attılar.

Daha önce de çayımızı içmişti arkadaşlar, bundan sonra da çok çay içeceğiz birlikte. Gençler bizim mahallemizin gençleri. Hangi görüşten olursa olsun kapımızın herkese açık olduğunu bilirler. Belediyeciliği de aynı ilkeyle, herkese eşit yaklaşarak yapacağımızı da bilirler.

Bu mübarek Ramazan ayında istediğiniz zaman gelin, iftarda ya da sahurda sizi ağırlayalım sohbet edelim. Beyoğlu'nda komşuluk, huzur, kardeşlik de #BizeEmanet''

 

'CHP'liler Cevap Verse Ne olacaktı?' 

İnan Güney'in gönderisini alıntılayan gazeteci İsmail Saymaz ise yaşananları baskın olarak değerlendirerek şu ifadeleri kullandı:

''Kasımpaşa’da AK Partili gençler CHP’nin seçim ofisini basıp slogan attı. CHP’liler cevap verse ne olacaktı? AK Parti, Kasımpaşaspor’u alet eden ve seçim güvenliğini sarsan tacizlere engel olmalı. Beyoğlu Belediyesi’ni bu şekilde elde tutacaklarını sanıyorlarsa yanılıyorlar.''

 

Kasımpaşa AKP CHP beyoğlu İnan Güney Seçim Ofisi kasımpaşaspor kasımpaşa