Katledilen Müzisyen Onur Şener'in Avukatından Açıklama

TAKİP ET

Ankara'da öldürülen şarkıcı Onur Şener'in avukatı Sabire Meltem Banko, dava süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ankara’nın Çayyolu semtindeki bir eğlence yerine giden 3 bürokrat, müzisyen Onur Şener’den şarkı istedi. Şener şarkıyı bilmediğini söyledi. Bunun üzerine gruptan üç kişi tartıştıkları müzisyene saldırdı. Saldırganlar mekan çıkışında Onur Şener’e tekrar saldırdı.

Boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen Şener, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Onur Şener'in Katil Zanlısının İfadesi Ortaya Çıktı

İstek Şarkıyı Farklı Tarzda Söyledi Diye Cam Parçalarıyla Katledildi: Katiller Bürokrat Çıktı

Olaya ilişkin açıklama yapan Onur Şener'in avukatı Sabire Meltem Banko, “Bugün itibarıyla dosyayı vekaleti sunmuş bulunuyoruz. İfadelerde ciddi çelişmeler söz konusu. Tüm şahısların tutuklanmaları için gerekli çalışmaları başlattık. Adli kontrol altına alınan şahıslar kamu vicdanını yaralamıştır. Biz o şahısların da tutuklanması için elimizden geleni yapacağız. Mekanın içerisinde bir vaka meydana geliyor. Onur Şener de dışarıya çıkıyor. Dışarıda kimse ona destek olmuyor. Bu güvenlik açığından ciddi anlamda rahatsızız. Kameraların çalışmadığı bilgisi geldi. Sokakta olayı gören kameranın olmadığını görüyoruz. Ciddi bir güvenlik zafiyeti olduğundan söz edebiliriz” dedi. 

Kızının Henüz Haberi Yok

Onur Şener’in 5 buçuk yaşındaki kızının henüz durumdan haberinin olmadığını söyleyen Banko, “Mekanın dışında Onur Şener’e saldırı düzenlenmiş. İlerleyen günlerde detaylara ilişkin açıklamalarda bulunacağız. ‘Ölürüm Türkiyem’ şarkısının istenmesi gibi ve onun çalınmaması gibi bir durum söz konusu değil. Onur Şener; milliyetçi, vatanını milletini seven çok değerli bir arkadaşımızdı. Bu gibi olaylarda ölen insanların arkasından çok çirkin suçlamalar ortaya çıkabilir. Bugün pedagog eşliğinde Onur Şener’in çocuğuna öldüğünün bilgisi verilecek. Babasının hasta olduğu söylenmişti. O şekilde biliyordu” şeklinde konuştu. 

onur şener onur şener cinayeti meltem banko