Katliam Çağrısı Yapan 'Paw Guards'ın Yöneticisi Burak Arslan Serbest Bırakıldı

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya canlı yayınında katliam çağrısı yapan Paw Guards örgütünün yöneticisi Burak Arslan gözaltına alınmıştı. Arslan bugün serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadaki bir canlı yayında katliam çağrısı yapan, başıboş köpekler üzerinden geçinen "Paw Guards" örgütünün yöneticilerinden Burak Arslan, “Bizi katliama zorlamayın. En azından birini ibretlik edip kazığa oturtalım. İbretimiz var zaten. Birisi yanarak öldü. Birileri bir şeyler yapıyor”  sözleri sebebiyle "halkı paniğe sevk etmek ve korku yaratmak" suçundan gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Paw Guards örgütü yöneticisi Burak Arslan, çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Toplumu ve Türk Devletini Tehdit Etmişlerdi

Paw Guards örgütü yöneticileri bu katliam çağrısı ile de yetinmemişti. Paw Guards örgütünün bir diğer yöneticisi Erkin Erdoğdu, Arslan'ın gözaltına alınması üzerine, ''Asıl terör örgütünün kim olduğunu tüm kamuoyuna, Devlet'e göstereceğiz."  sözleriyle toplumu ve Türk Devletini tehdit etmişti.

Tutuklanmadan Önce Saray'dan Fotoğraf Paylaşmıştı

AKP'nin üst düzey yöneticileri ile görüştüğü ortaya çıkan Burak Arslan, gözaltına alınmadan önce kendisi için gözaltı çağrısı yapan vatandaşlara yönelik Saray'dan, “Burak Arslan içeri girsin demişlerdi. Tam içerdeyim yeter mi?”  ifadelerini kullanarak fotoğraf paylaşmıştı.

 

 

burak arslan saray akp paw guards tehdit örgüt gözaltı sebrest bırakıldı serbest kaldı