Katran Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar? Kullanımı

TAKİP ET

Katran sabunu özellikle cilt rahatsızlıkları tedavisinde iyileştirici etkisiyle öne çıkan, uzun yıllardan beri popüler şekilde kullanılan natürel, fresh özel bakım sabunudur. Vücut, yüz ve cilt bakımı tedavisinde yüksek etkili olup cildinizin derinine nüfuz eder. Ardıç ağacından çıkarılan yağın damıtılmasıyla üretilmiştir. Geçmişi oldukça eskilere dayanan doğal, özel bakım sabunu saç ve cilt sağlığını koruyarak daha canlı, dinamik, sağlıklı ve bakımlı görünmenize yardım eder.

Katran sabunu özellikle cilt rahatsızlıkları tedavisinde iyileştirici etkisiyle öne çıkan, uzun yıllardan beri popüler şekilde kullanılan natürel, fresh özel bakım sabunudur. Vücut, yüz ve cilt bakımı tedavisinde yüksek etkili olup cildinizin derinine nüfuz eder. Ardıç ağacından çıkarılan yağın damıtılmasıyla üretilmiştir. Geçmişi oldukça eskilere dayanan doğal, özel bakım sabunu saç ve cilt sağlığını koruyarak daha canlı, dinamik, sağlıklı ve bakımlı görünmenize yardım eder.

Katran Sabununun Faydaları Nelerdir?

Katran sabununun faydaları ürünün antiseptik, antibakteriyel ve anti- parazitik özellikleri ile dikkat çeker. Cilt sağlığınızı koruyarak güçlendiren özel bakım sabununun faydalarından bazıları şunlardır:

Cilt hastalıkları tedavisinde etkin rol oynayan katran sabunu mikropların kırılmasını sağlayarak cildinizi enfeksiyon ve mikroorganizmalardan korur.

Kolay temizleme, hijyen güvenliği sunan orijinal sabun, cilt yüzeyinde oluşan tüm yağ ve kir tabakasını kısa sürede temizler. 

Gözenekleri açarak daha sıkı, genç ve dinamik görünmenize yardım eder. Cilt yüzeyinde meydana gelen tahriş, kızarıklık, alerjen oluşumlarını önler.

Cilt problemlerini kısa sürede iyileştirir.

Sistit hastalığının oluşturduğu iltihaplanmayı,  kaşıntı ve selülit oluşumunu önleyerek cilt sağlık problemlerinden kurtulmanızı sağlar.

Afrodizyak etkisi yapan, kokusu, doğal, fresh yapısı ve natürel özelliği ile oldukça tercih edilmektedir.

Katran Sabunu Ne İşe Yarar?

Katran sabununu kullananlar ürünün gücünü, cilt ve saç sağlığı üzerindeki yüksek iyileştirici, onarıcı, tedavi edici, estetik bakım etkisini gözle görülür derecede fark eder. Mantar, egzama, sedef, varis, saç dökülmesi, kellik, kızarıklık, kaşıntı gibi pek çok saç ve cilt sorununu kısa sürede çözer. Kellik tedavisinde olumlu etkileri olan özel bakım sabunu,  kullanımından itibaren saç köklerini besleyerek saçların kısa sürede daha gür, ipeksi, doğal şekilde uzamasına yardım eder. Cilt, kaşıntı ve kızarıklıkların tedavisinde etkilidir. Gözenekleri sıkılaştıran gençleştirici özel formülü sayesinde daha canlı, estetik, parlak bir cilt yapısına sahip olursunuz.

Katran Sabunu Nasıl Kullanılır?

Katran sabununun kullanımı sonrasında sivilceli, siyah noktalı egzamalı, sedef hastalığı geçiren, yıpranan cildin kısa sürede daha sağlıklı, genç, estetik ve diri göründüğünü fark edersiniz. Vücut ve cilt yüzeyi üzerine su yardımıyla iyice köpürterek 2-3 dakika bekledikten sonra bol duru su ile durulamanız önerilir. Cilde hassas masaj yaparak temizleme işlemini kolay, pratik, sorunsuz şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ciltteki sivilceleri yok eden, cilde canlılık ve parlaklık kazandıran özel bakım sabunu, cilt üzerinde peeling etkisi yapar. Ayak kokusunu gideren özel sabun, varis ve romatizma hastalıklarının tedavisinde de oldukça etkilidir. Kuru saçları nemlendirerek saç dökülmesi, saç kepeği problemlerini ortadan kaldırır. Saçtaki kepek ve bitlenme sorunlarını da çözen özel bakım sabunu, uygulamadan kısa bir süre sonra cilt üzerindeki yüksek parlatıcı, iyileştirici, tedavi edici, özel bakım etkisini hemen gösterir. Vücut, cilt ve saç bakımında yüksek etkili olup birbirinden özel faydaları sayesinde kozmetik alanında sıklıkla tercih edilir.

Katran Sabunu Günde Kaç Kez Kullanılır?

Katran sabununun gün içinde kullanımı ikidir. Saç ve cildi nemlendirerek kısa sürede rahat,  hijyenik şekilde temizleyebileceğiniz katran sabunu saç köklerini, cilt dokusunu derinlemesine besleyerek korur ve güçlendirir. Vücut bütünlüğünü koruyan özel bakım sabunu cildin derinine nüfuz ederek yukarıda belirtilen pek çok cilt, kusur ve sorunlarını oldukça hızlı, rahat, sorunsuz şekilde giderir.

Katran Sabununun Zararları Nelerdir?

Katran sabununun zararları ürünün hassas yapılı, saç ve cilt yapısına sahip olan kullanıcılara gösterdiği tedavi edici, yüksek bakım etkisi sayesinde genellikle yoktur. Faydaları saymakla bitmeyen, son zamanların en çok tercih edilen banyo bakım ürünlerinden olan katran sabunu sivilce giderme, temizleme, nemlendirme işlevleriyle saç, cilt, vücut bütünlüğünü korur, yatıştırır ve güçlendirir.

Katran Sabununun Fiyatı Ne Kadar?

Katran sabununun satış fiyatı 17 TL- 140TL arasındadır. Çeşitli sağlık, hijyen ve güven testlerinden geçirilerek hizmetinize sunulan özel bakım sabununu uygulama aşamasında herhangi bir yan etki ile karşılaşırsanız kullanımını durdurarak uzman bir hekime başvurabilirsiniz. Cilt sağlığınız için özel olarak geliştirilen özel üretim sabunun fiyatı, içeriğinde kullanılan malzemenin bitki özü çeşitliliği, kalitesi ve miktarına, marka kalitesine göre değişir.