Kavgaya Bakmak İçin Evinden Çıkan Adam Başından Vuruldu

TAKİP ET

Tekirdağ'da evinin olduğu sokakta yaşanan kavgaya bakmak için dışarı çıkan adam başından vuruldu.

Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Çorlu'nun Hıdırağa Mahallesi Çiçek Sokak'ta, sokak ortasında iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Bu sırada Uğur Ayıklar isimli vatandaş, silah seslerini duyunca olaya bakmak için evinden dışarı çıktı.

Ayıklar, kapının önüne çıktığı sırada, kavgaya eden şahısların tabancasından çıkan bir kurşun başına isabet etti. Kurşunun başına isabet etmesi sonucu kanlar içerisinde yere yığılan adam, ağır yaralandı.

Kavgaya karışan şahısların tabancasından çıkan başka bir kurşun ise yoldan geçen A.B. isimli kadının bacağına isabet etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Uğur Ayıklar, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

43 yaşındaki Ayıklar'ın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Polis ekiplerinin kavga eden iki kişinin kimliklerini belirlediği aktarılırken, kimliği belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

uğur ayıklar evli 2 çocuk babası tekirdağ çorlu silahlı kavga bakmak için sokak ortasında dışarı çıktı vuruldu başından vuruldu bir kadın bacağına isabet etti kafasından öldü ağır yaralandı grup tartışma ka