Kayıp Albay Davası: Kocamı, Görümcem Kaçırdı

TAKİP ET

Müge Anlı'ya katılan Seyhan Kaya adlı kadın üç yıldır göremediği kocası emekli Albay Mustafa Kaya'yı görümcesinin kaçırdığını iddia etti.

Üç yıldır haber alınamayan emekli Albay Mustafa Kaya'nın ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Eşini 3 yıldır göremeyen Seyhan Kaya, Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

Seyhan Kaya, "Görümcem tam bir karayılan. Ormanının içine yemeyip içmeyip yaptığımız apartımızı satmak istiyorlar. Daha önce müşteri götürmüşler ama tapu işlemlerini yapan memur, eşimin sağlık durumunu fark edip onay vermemiş" sözlerini kullandı.

Seyhan Kaya yayın sırasında, "Benim kocam tutsak lütfen yardım edin" diyerek haykırdı.

Seyhan Kaya, görümcesinin peşine adam taktırdığını bile ileri sürdü.

Müge Anlı Albay emeklisi Mustafa Kaya'yı buldu. Kaya'nın, ilk eşinden olan kızının yanında olduğu ortaya çıktı.


"Görümcem Tam Bir Kara Yılan"


25 yıllık eşinden üç yıldır haber alamadığını belirten Seyhan Kaya, "Görümcem tam bir karayılan. Ormanının içine yemeyip içmeyip yaptığımız apartımızı satmak istiyorlar. Daha önce müşteri götürmüşler ama tapu işlemlerini yapan memur, eşimin sağlık durumunu fark edip onay vermemiş" sözlerini kullandı.


Görümcesiyle Tartıştı


Görümcesinin Müge Anlı canlı yayınına bağlanmasıyla stüdyoda gergin anlar yaşandı. Sinirlerine hakim olamayan Seyhan Kaya, görümcesinin dolandırıcı olduğunu iddia etti. 

Mustafa Kaya Kızının Yanında Çıktı

Mustafa Kaya'nın ilk eşinden olan kızı Sibel Kaya da Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına bağlandı. Babasının yanında olduğunu söyleyen Sibel Kaya ile Seyhan Kaya arasında sert bir tartışma yaşandı. Kaya Ailesi'nin telefonda birbirlerine girmesi üzerine müdahale eden başarılı programcı Müge Anlı ise aile üyelerinin bir araya gelerek tartışmasının daha sağlıklı olacağını ifade etti.


Eşini Görmek İstemiyor


Müge Anlı ekibi önceki gün Mustafa Kaya'nın yanına gitti. Kızını ve eşini görmek istemediğini defaatle belirten Mustafa Kaya, çok fazla hakarete maruz kaldığı için onları terk ettiğini söylerken, kızı ise babasını bu sebepten yanına aldığını, "Babama sahip çıkmak zorundaydım" sözleriyle ifade etti.

Akıl Sağlığı Yerinde


Konuşmada güçlük çeken albay emeklisinin heyet raporuna göre akıl sağlığının yerinde olduğu yalnızca çalıştığı dönemde bomba sesine maruz kaldığı için kulağında işitme kaybı olduğu bu yüzden de konuşmada güçlük çektiği belirtildi.

Tüm iddiaların ardından bugün Müge Anlı canlı yayınına katılan Mustafa Kaya'nın komşusu akıl almaz bir iddiayı ortaya attı.


İlginç İddia


Komşu, Mustafa Kaya'nın, eşi Seyhan'ı bir başka adamla apartta gördüğünü ve boşanmak için kendisinden şahitlik istediğini ileri sürdü.
 

mustafa kaya müge anlı emekli albay seyhan kaya