Kayıp Kız Çocuğu 43 Gün Sonra Bulundu 8 Gözaltı

TAKİP ET

Çorum'da 43 gündür kayıp olarak aranan C.E. (13) adlı kız çocuğu, Ankara'da bulundu.

Çorum’da, Mehmet ve Sultan E. çiftinin kızları C.E., 7 Ocak günü çarşıya gitmek üzere evden çıktı, ancak geri dönmedi. Kızlarından haber alamayan aile, durumu polise bildirdi.

Polislerin yaptığı araştırmada, C.E.’nin Ankara’da bir adreste olduğu tespit edildi. Çorum ve Ankara polisinin ortaklaşa düzenlediği baskında C.E. bir evde bulundu. Kız çocuğunu alıkoyduğu öne sürülen 8 kişi ise gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan kızın ailesi, kızlarının uyuşturucu satıcılığı ve küçük yaştaki çocukları fuhşa sürüklediğini iddia ettikleri R. S. tarafından zorla alıkonulduğunu öne sürdü. Aile, kızları C.E’nin 35 yaşındaki R.S. isimli şahıs tarafından kandırıldığını iddia etti. Kızlarının kollarının kesildiği ve zorla kendisine uyuşturucu madde içirildiğini iddia eden anne S.E., 43 gündür kayıp olan kızlarını teyzesinin görümcesinin kaçırdığını söyledi.

Kız kardeşinin başkasıyla evlendiği için kız kardeşinin görümcesi H’nin ailelerine kin beslediğini ve öç almak için kızları C.E’yi kaçırdığını iddia eden anne, “R. S. kızımın hayatını söndürdü. Bundan 10 gün kadar önce kızım özel bir numaradan aradı ‘Beni kurtarın, beni satıyorlar’ dedi. Kızımı bulun, sorumluların cezalandırılmasını istiyorum” diye konuştu.

ankara çorum 13 yaş kız çocuğu 43 gün