Kayısı Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar? Kullanımı

TAKİP ET

Kayısı sabunu saç, vücut, yüz bakımında etkin tedavi edici özelliğiyle ön plana çıkan, kayısıdan üretilen doğal bakım ürünüdür.

Kayısı sabunu saç, vücut, yüz bakımında etkin tedavi edici özelliğiyle ön plana çıkan, kayısıdan üretilen doğal bakım ürünüdür. Daha çok kuru, olgun, hassas cilt tipleri için ideal olup cildi nemlendirerek derinlemesine besler. Cildin yağ oranını dengeleyerek kaşıntı, egzama, mantar gibi pek çok cilt rahatsızlıklarını kısa sürede ortadan kaldırır.

Kayısı Sabununun Faydaları Nelerdir?

Kayısı sabununun faydaları içeriğindeki yüksek antioksidan,  vitamin ve mineral değerleri ile saç ve cilt hücrelerini yenilerek güçlendiren özelliğe sahiptir. Cildi nemlendirerek cilt dokusuna pamuksu, estetik, canlı görünüm kazandıran kayısı sabununun faydalarından bazıları şunlardır: 

A, C ve E vitamini kalsiyum, potasyum, mineral, sodyum, lif gibi pek çok zengin bileşenlere sahip olup yaşlanmayı geciktirerek daha canlı, genç, estetik, bakımlı bir cilt görünümüne sahip olmanıza yardım eder. 

İltihaplanmayı önleyen yaşlılık karşıtı özel bakım sabunu saç kepeği, saç kırılması, dökülmesi problemlerini ortadan kaldırır. 

Saçlarınızın kısa sürede oldukça dolgun, gür, yumuşak ve sağlıklı şekilde uzamasını sağlar.  Cildi besleyerek kendini daha sık yenilemesine katkıda bulunur. 

Saç, yüz, vücut bakımında oldukça etkili olan orijinal, özel üretim sabun cildin daha sağlıklı,  genç görünmesini sağlar.

Kayısı Sabunu Ne İşe Yarar?

Kayısı sabununu kullananlar ilk uygulama sonrasında cildi gençleştiren, onaran, tedavi eden ve güçlendiren yüksek bakım etkisini kısa sürede fark eder. Ciltteki ince çizgi ve kırışıklık problemlerini önleyerek E ve A vitamini sayesinde yaşlanma sürecini yavaşlatır. Düzenli kullanım sonrasında ince çizgi, kırışıklıklardan kısa sürede kurtulursunuz. Cilt kuruluğu, kaşıntı, döküntü, mantar, sedef, sivilce gibi pek çok cilt problemini ortadan kaldırır. Yaşlanma karşıtı doğal ürün sayesinde oldukça estetik, hoş ve bakımlı bir görünüme sahip olursunuz.

Kayısı Sabunu Nasıl Kullanılır?

Kayısı sabununun kullanımı sonrasında ürünün cilt üzerindeki esnek,  yumuşak, özel bakım etkisini gözle görülür derecede fark edersiniz. Cilt yüzeyini su yardımıyla iyice köpürterek en az 2-3 dakika bekledikten sonra bol duru su ile duralamanız gerekir. Cilde eski esnek, canlı, yumuşak görünümünü kazandıran özel bakım sabunu cildin kadifemsi, esnek ve sıkı dokuya sahip olmasını sağlar. Her kullanımda daha iyi sonuçlar alabileceğiniz kayısı sabunu kazayağı, kırışıklık, koyu halka görünümlerini de azaltarak zamanla yok eder.

Kayısı Sabunu Günde Kaç Kez Kullanılır?

Kayısı sabununun gün içinde kullanımı bir ya da ikidir. Yorgunluk ve yetersiz uyku sebebiyle gözaltında oluşan koyu halka görünümlerini kısa sürede ortadan kaldıran özel bakım sabunu kullanımdan itibaren gençleştirici, mucizevi etkisiyle oldukça dinamik, genç görünüm kazandırır. Gözenek görünümünü küçülterek kir ve yağ kalıntılarını hassas, güvenli şekilde temizler. Akne, siyah nokta, sivilce, iltihaplanma gibi pek çok cilt kusurlarını azaltarak zamanla yok eder. Aşırı sebumun üretimi dolayısıyla ortaya çıkan siyah nokta, akne, sivilce ve leke izleri zamanla kaybolur.

Kayısı Sabununun Zararları Nelerdir?

Kayısı sabununun zararları ürünün cildi nemlendiren, kurutmadan yağ dengesini sağlayan özel bakım özellikleri sayesinde genellikle yoktur. Yukarıda belirtilen doğru temizleme şeklini kullanarak cilt yüzeyinde görülen pek çok siyah nokta, kızarıklık, alerjen ve diğer cilt problemlerinin ortadan kalktığını görürsünüz. Vitamin ve mineraller yönünden zengin olup kaş, kirpik sağlığı üzerinde güçlendirici, onarıcı, iyileştirici etkisiyle ön plana çıkar. Kirpiklerin daha hızlı ve dolgun şekilde uzamasını sağlar. Düzenli kullanım sonrasında tırnak kırılma problemlerini ortadan kaldırır. Tırnakları besler, nemlendirir ve güçlendirir.

Kayısı Sabununun Fiyatı Ne Kadar?

Kayısı sabununun satış fiyatı 20 TL ile 220TL arasındadır. Ürünün tekli çoklu paketi,   içeriğinde kullanılan bitki özü çeşitliliği ve marka kalitesine göre fiyatları da değişiklik göstermektedir. Bütçenize uygun kolayca satın alabileceğiniz saç, cilt ve yüz bakım uygulanmalarında, kozmetik alanında popüler şekilde tercih edilen özel bakım ürünü sağlık, hijyen ve güvenlik testinden geçirilerek hizmetinize sunulur.


 

kayısı sabunu kayısı sabun kayısı sabununun faydaları kayısı sabunu nasıl kullanılır kayısı sabunu ne işe yarar