Kayseri'de CHP ve AKP Stantlarından İlginç Atışma

TAKİP ET

14 Mayıs seçimleri öncesi partilerin propaganda çalışmaları devam ediyor. Kayseri'de CHP ve AK Parti'nin açtığı stantlar karşı karşıya gelince ortaya ilginç görüntüler çıktı. Partililer karşılıklı oyun oynayarak birbirlerine meydan okudu.

14 Mayıs seçimleri öncesi partilerin propaganda çalışmaları devam ediyor. Kayseri’de CHP ve AKp’nin açtığı stantlar karşı karşıya gelince ortaya ilginç görüntüler çıktı. Partililer karşılıklı oyun oynayarak birbirlerine meydan okudu.

Selda Bağcan’ın ‘Yuh Yuh’ şarkısı eşliğinde oynadılar

Kayseri’de CHP ve AKP görevlileri, vatandaşlara parti programlarını anlatmak için stant açtı. Ancak stantlar birbirine çok yakın olunca partililer arasında atışma başladı. CHP’liler Selda Bağcan’ın “Yuh Yuh” şarkısını çalarak oynamaya başladı. AKP'liler de buna kayıtsız kalmayarak karşılık verdi. Partililer uzun süre karşılıklı figürler sergileyerek birbirlerine meydan okudu.

Vatandaşlar ilgiyle izledi

Partililerin atışması cep telefonu kamerasına yansırken, stant çevresinde vatandaşların toplandığı görüldü. Bazı vatandaşlar partililerin oyununu ilgiyle izlerken, bazıları da cep telefonlarıyla kaydetti. Görüntüler sosyal medyada paylaşılınca binlerce kez izlendi.

kayseri chp akp stant yuh yuh