Kayseri'de Servis Midibüsü ile Tır Çarpıştı: 1'i Ağır 33 Yaralı

TAKİP ET

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde işçileri taşıyan servis midibüsü ile bir tırın çarpışması sonucu 1'i ağır 33 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırıldı.

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde işçileri taşıyan servis midibüsü ile bir tırın çarpışması sonucu 1’i ağır 33 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırıldı.

Midibüs Devrildi

Kaza, Esentepe Mahallesi Girne Şehitleri Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir fabrikada çalışan işçileri taşıyan servis midibüsü, seyir halindeyken karşı yönden gelen bir tırla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle midibüs devrildi.

Olay Yerine Çok Sayıda Ekip Sevk Edildi

Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Servis, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye aracı ve polis ekibi sevk edildi.

Yaralılardan Birinin Durumu Ağır

Kazada, midibüs sürücüsü ile araçtaki 32 işçi yaralandı. Yaralılardan bazıları olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Bazı yaralılar ise itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştıkları yerden çıkartılarak hastanelere götürüldü. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza Nedeniyle Trafik Aksadı

Kazanın meydana geldiği cadde trafiğe kapatılırken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Kaza nedeniyle bölgede trafik akışında aksamalar yaşandı.

Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kaza yerinde inceleme yapan ekipler, kazanın nedenini belirlemek için çalışma yürütüyor. (DHA)

kayseri işçi servisi trafik kazası