Kayserispor Taraftarlarından Kulübün Açıklamasına Tepki Geldi: Böyle Bir Düşünce Kayserispor Camiasını Temsil Etmemektedir

TAKİP ET

Kayserispor'un "Hükümet İstifa" açıklamalarına karşı yapmış olduğu açıklamaya, kendi taraftarından tepki geldi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarlarının "Hükümet istifa" sloganları AKP istibdadını ve yandaşlarını rahatsız etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Hükümet İstifa" sloganlarına tepki göstermesinin ardından Kayserispor da açıklama yapmıştı.

Zillete Karşıyız 

Kayserispor'un açıklaması şu şekildeydi: 

"Kayserispor'dan yapılan açıklamada Kayserispor'un ve Kayserispor camiasının devletin ve milletin sonuna kadar yanında olduğunu, şu felaket günlerinde milli acımızı yürekten paylaştığını, trübünlere hakim olmaya çalışan kirli siyaset ve zillete de karşı olduğunu ve bunu da kınadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."

Taraftardan Tepki Geldi

Kayserispor taraftarlarının sosyal meyda gruplarından birisi olan Kayserispor TV isimli Twitter hesabı, Kayserispor Kulübünü'nün "Hükümet İstifa" sloganlarına karşı yapmış olduğu açıklamaya tepki göterdi. Böyle bir düşüncenin Kayserispor taraftarını ve camiasını temsil etmediği belirtilen açıklamada, birkaç külüp yöneticisinin fikirleri yine kendine ait olduğu ifade edildi. 

Açıklamanın tamamı şu şekilde:

"Şahsi görüşlerini, resmi site üstünden yazan sosyal medya yöneticisi ve birkaç kulüp yöneticisin fikirleri yine kendine aittir. Böyle bir düşünce Kayserispor taraftarlarını ve camiasını temsil etmemektedir."

 

Kayserispor Hükümet İstifa devlet bahçeli kayserispor taraftarı