Kayyum Rektör Melih Bulu: Gençler Enerji Atıyor

TAKİP ET

Kayyum rektör Melih Bulu, protestoları sorun olarak görmediğini söyledi.

Melih Bulu, tepkileri beklediğini ancak bu durumun kendisini için sorun olmadığını söyledi. Karşı görüşleri dinlemek gerektiğini belirten Bulu, şöyle konuştu:

İletişimden, dokunmaktan yanayım. Empati yapmayı seven biriyim. Öncelikle protesto yapanların temsilcilerinden birkaçıyla görüşeceğim. Yanlış bilgileri varsa onları düzeltmek istiyorum. Ben şeffafım.

Kayyum olduğunu kabul etmeyen Bulu, "Algı operasyonu yapılıyor, kayyım rektör deniyor. Rektör atama sistemi şu anda herkes için aynı" ifadelerini kullandı.

Bulu, öğrencilerin protestolarını enerji atmak olarak değerlendiren Bulu, tepkileri normal karşıladığını anlatırken tepkilerin zaman içinde dineceğini de belirtti. Bulu, “Ben de öğrenci oldum, yaşları gereği bu tip şeylerde enerjilerini atmayı, protesto eylemlerini seviyorlar. Onda bir sorun görmüyorum" dedi.

boğaziçi boğaziçi rektör Boğaziçi Dayanışması boğaziçi öğrencileri boğaziçili boğaziçi üniversitesi melih bulu rektör eylem boykot tutuklama boğaziçi tutuklama akademisyenler protesto sırt döndü sırtlarını dönd