Kaza Geçiren Anne Önce Bebeğini Emzirdi

TAKİP ET

Kütahya'da bir otomobil, sürücüsünün kontrolü kaybetmesi üzerine takla atarak devrildi, kazadan kurtulan anne yürekleri ıssıttı.

Kütahya'da dün öğleden sonra Kütahya-Tavşanlı yolunda meydana gelen trafik kazasında, Tavşanlı ilçesi istikametinde hareket eden araç, sürücüsü Nurettin Daşdemir'in direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine takla attı ve devrildi.

Kazada, araçta bulunan sürücü Nurettin Daşdemir, Filiz Ekici ve 2 yaşındaki oğklu Uzay Ekici yaralandı. Kazayı görenlerin ihbar etmesi üzerine olay yerine polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri yaralıları ilk müdahalelerini gerçekleştirmek üzere ambulansa alırken Anne Filiz Ekici, kazanın etkisiyle korkan evladı küçük Uzay'ı önce kucağına alıp bir süre salladı, daha sonra ambulansta bebeğini emziren Ekici, oğlunu sakinleştirdi.

Yaralılar, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Otomobil ise çekici yardımıyla yoldan kaldırılarak trafiğin akışı sağlandı.

Kazada kaza geçiren anne kurtulan Korkan Bebeğini Sakinleştirmek İçin Hastaneye Gitmeden Önce Emzirdi